Martin Heynen

DIV Coaching Mentoring Advisering

Havenstraat 76
1271 AG Huizen
Nederland

+31653318634
info@martinheynen.nl
martinheynen.nl

M. (Martin) Heynen

Aansluitnr. 678

Huizen

EIA-niveau Master Practitioner
EIA Master Practitioner

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
56-65
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
€ 350,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Organisatie coaching
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Conflicten
Leiderschap
Management
Pers. effectiviteit
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Automatisering/ICT/Telecom
Communicatie & Media
Consultancy
Detailhandel/MKB
Financiële dienstverlening
Industrie & Techniek
Overheid
Transport & Logistiek
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Executive coaching

Over deze coach
Sinds 2000 ben ik actief als executive coach, supervisor en adviseur. Executive coaching is gericht op bestuurders van ondernemingen en organisaties die een eindverantwoordelijke positie innemen. Daarnaast coach ik leiders, ondernemers, managers, (top)ambtenaren en andere professionals.

Executive Coaching is vaak een pittige zoektocht op het grensvlak van coaching en advies. Jouw werk kent een hoog afbreukrisico. En dus zijn je coachingsvragen navenant: moet je jezelf meer verbinden met medewerkers en collega’s, of is een gezonde afstand juist wenselijker? Je gaat hard, maar ga je niet te hard? Doe je nog wel de goede dingen? Ben je toe aan een volgende stap, of beangstigt de werkdruk je nu eigenlijk al, als je eerlijk bent? Hoe ga je om met die toezichthouder die in je nek hijgt of met die aandeelhouder die meer rendement wil? Hoe zorg je voor een ordelijke overdracht van je familiebedrijf aan een nieuwe generatie?

Kenmerkend voor mijn coaching is dat we direct aan de slag gaan, gericht op zichtbare en duurzame verandering van je gedrag en verbetering van je resultaat. Veranderen is volgens mij niet iets dat je doet bij de coach aan tafel, maar in de praktijk. Daarom besteden we veel aandacht aan in actie komen, dingen anders doen en daarover reflecteren.

Ik vind het vooral uitdagend te werken met coachvragen op het grensvlak van coaching en advisering. Je bent ook van harte welkom om eens te komen praten als je 'wordt gestuurd' door een toezichthouder, aandeelhouder, je partner of anderen, of als je coaching onzinnig, onnodig of vaag vindt.

Mijn coaching kenmerkt zich door een no nonsense aanpak, humor en het ontbreken van onnodig gepsychologiseer. We blijven steeds in verbinding met je organisatie en je thuisfront. Het gaat om de koppeling van verbetering van het resultaat en persoonlijke groei. De centrale vraag is: hoe kun jij écht in actie komen, gericht op zijn wie je wil zijn en het realiseren van je doelen.

Ik coach het meest op leiderschapsthema's als:
• omgaan met de impact, assertiviteit, profilering en macht van jezelf en van anderen.
• omgaan met de verwachtingen van jezelf en met je eigen energie en werkdrift.
• omgaan met complexiteit, conflicten en weerstand en je eigen behoefte aan control.
• leiden, sturen en ontwikkelen van mensen.
• grenzen stellen en grenzen opgelegd krijgen (nee zeggen en nee horen).
• omgaan met werkdruk, stress en een (bijna) burn-out.
• als leider kwetsbaar durven zijn, twijfel en onzekerheid toelaten zonder kracht te verliezen.

Voor de NOBCO ben ik als geaccrediteerd Master Coach actief als supervisor van coaches en assessor. Ik ben voorzitter van de commissie voor Permanente Educatie en lid van de Klachtencommissie. Ik ben aangesloten bij de NOBCO Vaksectie Executive Coaching. Daarnaast ben ik lid van de International Coach Federation (ICF) en bezig me ook bij die beroepsvereniging te accrediteren als Master Certified Coach.

Als executive coach ben ik zelf continu actief bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik houd mijn vak bij, zit in een tweetal intervisiegroepen en voer vier maal per jaar een gesprek met een mijn eigen supervisor. Ik ben vrijwillig mentor en curator van vier verstandelijk beperkte en zeer gedragsmoeilijke mannen en vrouwen.

Stuur een bericht naar deze coach