I.C.E. (Isabelle) Smit Msc

Aansluitnr. 34486

Geen uurtarief bekend

EIA-niveau Foundation
EIA Foundation

Werkgebied
-
Leeftijdscategorie
18-35
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Geen typen bekend

Thematiek
Geen thematieken bekend

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Natuurcoaching

Over deze coach
‘Je moet schieten, anders kun je niet scoren’. Johan Cruijff zei het al en ook ik geloof daarin. Ik ben Isabelle Smit van Pars coaching en het welzijn van jongvolwassenen tussen de 16 en 28 jaar stimuleren is mijn passie. Ben jij of ken jij iemand die samen met mij aan wil werken aan de meest optimale carrière?
Door mijn opleidingen en ervaring weet ik als geen ander te achterhalen wat mensen in de weg staat bij het realiseren van hun carrièredromen. Mijn empathie en goede luisteren zorgen er samen met mijn rake vragen voor dat ik tot de kern kom, waardoor anderen de juiste inzichten kunnen krijgen. Dankzij mijn ervaring en leeftijd heb ik verbinding met jongvolwassenen, waardoor mijn coaching gelijkwaardig en doeltreffend zal zijn.
Mijn optimisme en zelfvertrouwen typeren mijn coachstijl en zetten jongvolwassenen in hun kracht, waardoor zij zullen bloeien in hun carrière. Een paar ervaringen van mijn voormalige, jongvolwassen cliënten:
- ‘Door de gesprekken met Isabelle heb ik geleerd wat ik belangrijk vind en waar ik energie uit haal.’
- ‘Isabelle kan goed luisteren, doorvragen, samenvatten en teruggeven wat zij ziet. Dit heeft mij erg goed geholpen om tot inzichten te komen. Haar kwaliteit is dat ze hiermee mensen in hun kracht zet en hun kracht in laat zien.’
Mijn coaching begint met een gratis intake. Bij wederzijdse tevredenheid, volgt een coachtraject met 4 sessies van elk 1,5 uur. Losse sessies zijn echter ook mogelijk. Ik geef bij voorkeur wandelcoaching, omdat je dan niet alleen de voordelen van de coaching, maar ook van het wandelen en het buiten zijn hebt. Ik merk hoe goed het mijn cliënten doet.
Van huis uit heb ik meegekregen om aan te pakken, dus ik kan niet wachten om te beginnen. Zullen we binnenkort bellen of afspreken om kennis te maken?

Stuur een bericht naar deze coach