P.J.W. (Petra) Kennis

Aansluitnr. 34492

Certificeringsniveau Practitioner
EIA Practitioner

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
Leeftijdscategorie coach
46-55
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 155,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
-

Type
E-coach
Personal/Life coaching

Thematiek
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Timemanagement
Werk
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Hallo! Wat leuk dat je op mijn profiel kijkt.

Als Peaceful mind coach en trainer help ik mensen die aan het einde van de dag regelmatig denken: Het was een drukke dag, maar wat heb ik nu eigenlijk gedaan? Herken je dit gevoel? Dat je je tijd liever aan andere dingen had besteed, maar dat de waan van de dag je in beslag neemt? Heb je behoefte aan meer rust, helderheid en focus?

Ik help je met het opbouwen van een persoonlijk systeem van gewoonten dat je hierbij ondersteunt. In alle hectiek bewaar jij voortaan het overzicht. Je begrijpt beter waar je motivatie ligt en welke richting je op wilt. Je krijgt weer keuzevrijheid over wat je wel en niet wilt doen, en je bent vaker met je aandacht echt aanwezig. Door de rust en ruimte die ontstaat word je ook creatiever. Je ervaart minder stress en hebt niet meer het gevoel dat je geleefd wordt. Lees verder op mijn website over het peaceful mind traject of neem contact met mij op voor een gratis kennismaking en ontdek hoe je de dingen weer kunt oppakken waar je werkelijk blij van wordt!

Al meer dan 20 jaar ontwikkel ik trainingen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. In de alternatieve hoek, gaf ik cursus in verschillende vormen van healing, meditatie en intuïtie. Ik heb verschillende productiviteitssystemen en ontwikkelmodellen voor persoonlijke groei diepgaand bestudeerd en volg de laatste ontwikkelingen op het gebied van focus, lifestyle optimalisatie, en allerlei soorten van lifehacks.

Stuur een bericht naar deze coach