Marianne Brug Coaching

Marianne Brug Coaching

Hoofdstraat 117
3971 KG Driebergen-Rijsenburg
Nederland

+31615878087
info@mariannebrug.nl
www.mariannebrug.nl

Msc M. (Marianne Brug) Coaching

Aansluitnr. 34117

Driebergen-Rijsenburg

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
Leeftijdscategorie coach
46-55
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 150,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 170,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Systemisch coachen

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Conflicten
Kwetsbaarheid
Leiderschap
Management
Ontslag
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Advocatuur & Notariaat
Agrarische sector
Automatisering/ICT/Telecom
Bouw & Installatie
Communicatie & Media
Consultancy
Detailhandel/MKB
Financiële dienstverlening
Horeca & Recreatie
Industrie & Techniek
Ingenieursbureaus
Kunst & Cultuur
Maatschappelijke dienstverlening
Nutsbedrijven
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Overig
Transport & Logistiek
Werving & Selectie
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Vitaliteit

Over deze coach
Hoi, welkom op mijn profiel. Ik ben Marianne Brug, Senior Coach & Toegepast Psycholoog (MSc) en begeleid mensen in zowel professionele als persoonlijke vraagstukken, zoals:
- Leiderschapsontwikkeling
- Loopbaancoaching
- Vitaliteit, stress & burn-out
- Werkgerelateerde vragen
- Traumacoaching

Wat mij drijft is, dat ik graag wil dat mensen meer bewust worden van zichzelf, ontdekken wie ze ten diepste zijn en welke kracht en talenten ze allemaal in henzelf dragen. Zodat ze vanuit hun volle essentie kunnen leven en werken.

Werkwijze
Alles begint bij jouw vraagstuk en jij bepaalt de richting hiervan. Ik begeleid jou in dit proces door te vragen, luisteren en spiegelen en het delen van kennis/handvatten. Ik geloof in de kracht van denken, voelen en ervaren. Een traject bij mij is uitdagend, interessant, diepgaand, verhelderend en resultaatgericht. Je krijgt inzicht in jouw verhaal, talenten & drijfveren, (oude) patronen die je niet meer helpen en leert gezonde strategieën aan, waardoor je moed en vrijheid ervaart om je verlangens te realiseren.

Ik gebruik een breed palet van methoden en werk met principes uit (de theorie) van de transactionele analyse, psychologie van leiderschap, loopbaanbegeleiding, systemisch werk, voice-dialogue, traumabegeleiding en de (arbeids)psychologie. Tevens doe ik opstellingenwerk.

Mijn achtergrond
Bij alles wat ik doe en heb gedaan in mijn leven, staat mijn liefde voor verhalen voorop. Verhalen vormen ons, beïnvloeden ons gedrag en maken ons tot wie we zijn. Het is niet voor niks dat ik een groote deel van mijn loopbaan als eindredacteur en manager in de Media heb gewerkt:-) Als coach werk ik daarom altijd met het verhaal van mijn cliënten (vroeger, heden en toekomst), vanuit een systemische blik. Ik heb een Master in de Toegepaste Arbeids- & Organisatiepsychologie waardoor ik veel kennis in mijn rugzak heb en onderbouwd te werk ga. Daarbij vertrouw ik op intuïtie als waardevol instrument. Ik heb daarnaast diverse coachopleidingen en verdiepende trainingen gedaan (o.a. Beroepscoach, Systemisch Werk & Opstellingen, Traumacoaching, Deep Democracy, Teamcoaching).

Naast alle 'cv' kenmerken, kan ik je zeggen dat een traject bij mij ook gewoon heel leuk, leerzaam & interessant is. Geen softe aanpak, soms confronterend en ook veel lachen. Door klanten word ik omschreven als: betrokken, open, doortastend, vakkundig, enthousiast, analytisch en positief.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Meer weten? Je bent welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (online of in mijn praktijk) waarin jij kan delen over je coachvraag en ik meer deel over mijn werkwijze, zodat we kunnen ontdekken of er een goede match is. Neem gerust contact op!

Groeten Marianne

Stuur een bericht naar deze coach