Astrid Frissen

Astoja Management BV

Kruisdonk 66
6222 PH Maastricht
Nederland

+31(0)438700099
Info@astoja.nl
www.astoja.nl

drs. J.G.A. (Astrid) Frissen

Aansluitnr. 32279

Maastricht

Certificeringsniveau Practitioner
EIA Practitioner

Werkgebied
Regionaal
Leeftijdscategorie coach
46-55
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 125,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Organisatie coaching
Team coaching

Thematiek
Leiderschap
Management
Pers. effectiviteit
Teambuilding
Timemanagement
Veranderingen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Consultancy
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mijn naam is Astrid Frissen. Geboren en getogen in een klein Zuid-Limburgs dorpje op steenworp afstand van Maastricht. Direct na mijn universitaire studie bedrijfseconomie ben ik gaan werken in een groot internationaal accountantsbedrijf waar ik mijn postdoctorale studie tot registeraccountant heb afgerond.

Een paar jaar later ben ik gaan werken aan een internationale universiteit. Daar heb ik me in 15 jaar ontwikkeld van financieel expert tot leidinggevende in de bedrijfsvoering. Mijn financiële specialisme heb ik losgelaten om mijn kennis te verbreden naar de disciplines van Human Resources, ICT, communicatie, huisvesting en strategiebepaling. Na 15 jaar heb ik deze dynamische en uitdagende omgeving verruild voor een andere sector: onderwijs. Gelijktijdig met die werkwisseling heb ik een tweejarige opleiding tot Mastercoach afgerond.

Het voortdurend zoeken naar ontwikkeling bracht mijn passie voor bedrijfsvoering en mijn passie voor coaching bij elkaar en maakten dat ik als zelfstandig trainer, coach en interim-manager individuen en teams ondersteun in hun leiderschapsontwikkeling.

Ik vind het elke keer opnieuw heel bijzonder om met mijn kennis en ervaring anderen te helpen bij het ontdekken van hun ontwikkelingsmogelijkheden en het realiseren van het maximale werkplezier met goede resultaten. Wil jij dat ook? Neem dan contact met me op!

Stuur een bericht naar deze coach