Tristan van der Hoeven

Growth Center

Maurits de Brauwweg 27
2597 KD 's-Gravenhage
Nederland

+31610770480
tristan@growth-center.com
growth-center.nl

T.H. (Tristan) van der Hoeven MSc

Aansluitnr. 32326

's-Gravenhage

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Regionaal
Leeftijdscategorie coach
36-45
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 95,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 165,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Coaching in familiebedrijven
E-coach
Executive coaching
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Conflicten
Cultuuromslag
Groepsontwikkeling
Hoogbegaafd
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Management
Ondernemen
Ontslag
Outplacement
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Relaties
Stress
Teambuilding
Timemanagement
Veranderingen
Verzuim
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Advocatuur & Notariaat
Agrarische sector
Automatisering/ICT/Telecom
Bouw & Installatie
Communicatie & Media
Consultancy
Detailhandel/MKB
Financiële dienstverlening
Horeca & Recreatie
Industrie & Techniek
Ingenieursbureaus
Kunst & Cultuur
Maatschappelijke dienstverlening
Nutsbedrijven
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Overig
Transport & Logistiek
Werving & Selectie
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik coach en begeleid hoger opgeleide 20’ers tot eind 40’ers op het gebied van loopbaankeuzes, carrière, talentontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Ik ben opgeleid als organisatiepsycholoog en heb ruime ervaring in commerciële (leidinggevende) posities in het bedrijfsleven en als zelfstandig consultant. Inmiddels heb ik zo’n 8 jaar aan coaching opleidingen gevolgd en volg ik jaarlijks ten minste één langdurige coaching opleiding.

Of je nu wilt werken aan je loopbaan, relatie of aan persoonlijke ontwikkeling, ik geloof dat eerst inzicht nodig is, voor we iets in ons persoonlijke leven of onze carrière kunnen veranderen.

Specialisaties
-Loopbaankeuzes; een nieuwe carrière richting of een carrière overstap
-Talentontwikkeling
-Leiderschap
-Systemisch werk
-Het Dertigersdilemma - belangrijke levenskeuzes voor dertigers; carriere, relatie, kinderen, zingeving

Doelgroepen
-Hoger opgeleide 20’ers tot eind 40’ers
-Young- en mid-career professionals
-(Beginnend) leidinggevenden
-Ondernemers en oprichters van startups en scale ups

Werkwijze
Een coachingstraject omvat een aantal één op één gesprekken, die ik combineer met andere methoden en niveaus van werken. Je kunt dan denken aan systemisch werk, waarbij we werken we met verschillende vormen van opstellingen. Zo komen we voorbij de woorden.

Zélf ervaren hoe je op een andere manier met een situatie om kunt gaan, staat dan centraal. Een hele krachtige manier om tot nieuwe inzichten en blijvende verandering te komen.
Ook krijg je geregeld huiswerkopdrachten mee naar huis!

Loopbaankeuzes
Een groot deel van de mensen die ik begeleid, werkt aan een nieuwe carrière richting. Een stap die ik zelf 10 jaar geleden ook heb gezet. Inmiddels heb ik tientallen mensen geholpen te ontdekken welke baan en werkomgeving bij hen passen. Mijn achtergrond als organisatiepsycholoog en mijn uitgebreide ervaring in recruitment helpen mij hierbij. Doordat ik veel mensen heb begeleid op het gebied van loopbaankeuzes en carrière, heb ik een uitgebreid coaching programma ontwikkeld dat zich in de praktijk heel succesvol heeft bewezen. Het programma omvat 6 coaching sessies. In een intakegesprek vertel ik je hier graag meer over.

Over mij
Ik ben 42 jaar oud en woon samen met mijn vriendin en ons zoontje van 1 jaar oud. Ik houd ervan om buiten te zijn, gezond te leven en veel te sporten. Surfen, kitesurfen, tennis en mountainbiken zijn favoriete sporten! Daarnaast houd ik ook van stilte en maakt Vipassana meditatie al meer dan 10 jaar onderdeel uit van mijn leven.Ik studeerde Arbeids- Organisatie- en Personeelspsychologie en daarnaast Sociale Psychologie. Na mijn studie ben ik bij een grote organisatie gaan werken. Ik was ambitieus, het ging goed, maar het kostte me ook veel. Na een aantal jaren kwam ik erachter dat ik een leven leidde dat me niet goed paste.

Na een aantal mooie stappen en inmiddels in een leidinggevende positie besloot ik mijn baan op te zeggen en koos ik voor een sabbatical in Australië. 7 Maanden lang reisde ik in een kleine camper langs de kust en surfte ik zoveel als ik kon. En ik gebruikte mijn tijd ook om erachter te komen wat ik met mijn loopbaan wilde gaan doen.

Bij terugkomst in Nederland volgde ik mijn hart. Sindsdien werk ik als coach en begeleid ik mensen 1 op 1 bij vragen op zowel werk- als privégebied. Daarnaast werk ik als coach en consultant samen met jonge bedrijven - startups en scale ups - aan organisatieontwikkeling, met name op het gebied van recruitment, leiderschap en talentontwikkeling.

Hoe ervaar je mij als coach?
Ik ben nieuwsgierig, analytisch en denk snel. En ik kan goed contact met mijn gevoel en mijn lijf maken. Voor mij is dat essentieel om goed te kunnen coachen. Voor veel van de mensen die ik begeleid vormt het verbinden van “hoofd en hart” een belangrijk thema.

Wanneer we samenwerken in een coachingstraject, bekijken we waar je tegenaan loopt en waar je hulp bij kunt gebruiken. Ook kijken we naar waar je vandaan komt. De wortels van hoe je de wereld om je heen ervaart, liggen deels in je jonge jaren.

Mijn coachruimte in Den Haag ligt midden tussen mooie parken, de Waalsdorpervlakte en het strand. Bij goed weer kunnen we er voor kiezen om buiten in de natuur te werken.

Om maximaal resultaat te halen uit een coachingstraject, is het belangrijk dat je bereid bent om het aan te gaan. Om écht te werken aan wat voor jou belangrijk is. Dat het behalen van sommige doelen nu nog even niet lukt, is dan niet zo belangrijk. Eerlijk naar jezelf durven kijken, de juiste energie en frisse nieuwsgierigheid zorgen voor lerend vermogen. En daarmee kunnen we samen aan de slag!

Wat onderscheid mij van andere coaches?
Als coach ben ik nieuwsgierig, analytisch en empathisch.
Ik werk als coach, loopbaancoach en systemisch coach. In mijn coachpraktijk komen veel young professionals, maar ook managers en ondernemers.

Ik heb een achtergrond in het bedrijfsleven; als professional en als leidinggevende.
Naast mijn werk als coach, werk ik ook als consultant op het gebied van recruitment en talentontwikkeling met jonge snelgroeiende bedrijven (scale ups).

Ik ben WO opgeleid en heb een MBA opleiding afgerond. Inmiddels heb ik zo’n 8 jaar aan coaching opleidingen gevolgd en volg ik jaarlijks ten minste één langdurige coaching opleiding.Ik werk vanuit Den Haag en Rotterdam. Een kennismaking - of intakegesprek - is altijd vrijblijvend en gratis!

Stuur een bericht naar deze coach