Nicole Fleskens-Macco

Rondoo

Hertogsveld 3
5708 ZP Helmond
Nederland

+31636556242
nicole@rondoo.nl
www.rondoo.nl

N. (Nicole) Fleskens-Macco

Aansluitnr. 32234

Helmond

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
Leeftijdscategorie coach
46-55
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 109,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Natuurcoaching
Personal/Life coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Hooggevoeligheid
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Relaties
Stress
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Natuurcoaching

Over deze coach
In mijn coachpraktijk onderzoeken we aan de hand van jouw coachvraag wie je bent, wat je wil en waarom je vaak iets anders doet. Dit kunnen sessies aan tafel zijn, maar bij voorkeur ga ik met je wandelen. Even de rust van de natuur opzoeken en ècht vertragen zodat je nog beter tot inzichten kan komen. Je kunt bij mij terecht met loopbaanvragen, met stress- en burnout-gerelateerde vragen of als je om een andere reden even niet zo lekker in je vel zit.

Soms beland je in een fase waarin allerlei vragen opkomen over je werk, je relatie, je manier van leven, je sociale contacten. Voor elke vraag die je jezelf stelt, bestaan er veel verschillende wegen die je kunt inslaan. Hierdoor kun je stress ervaren: wat moet je nu kiezen?? Wanneer doe je het goed? Wat zullen anderen hiervan vinden? En: Is dit alles?

Deze gedachtestroom kan steeds meer je leven gaan beheersen. Je draait in kringetjes rond en komt er niet uit. Je neemt vaak niet de tijd om rustig te gaan ontdekken wat voor jou passend vóelt in jouw verhaal. De verbinding tussen je hoofd en je hart is als het ware verdwenen. Kortom, je zit niet lekker meer in je vel. Ik loop graag naast je mee om stap voor stap te gaan ontdekken hoe je dichter bij je-zelf komt.

Belangrijk is dat je een goed gevoel hebt bij mij en er op vertrouwt dat ik je verder kan helpen. Neem gerust contact met me op om even kennis te maken en je vraag voor te leggen.

Stuur een bericht naar deze coach