Vivian Tuin

Vivian Tuin Coaching

Lagedijkerweg 19 m
1742 NB Schagen
Nederland

06-17482503
info@viviantuin.nl
www.viviantuin.nl

V.P. (Vivian) Tuin

Aansluitnr. 72537

Schagen

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
36-45
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 89,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 119,00 exclusief btw

Type
Natuurcoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Kwetsbaarheid
Pers. ontwikkeling
Timemanagement
Veranderingen
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Natuurcoaching

Over deze coach
Ik ben Vivian Ligthart-Tuin, een enthousiaste coach met een grote passie voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Ik help vrouwen zelfkritiek los te laten, zelfacceptatie te omarmen en met zelfvertrouwen hun eigen pad te bewandelen.

Je wilt niet langer gebukt gaan onder zelfkritiek, eindeloze vergelijkingen met anderen en constant bezig zijn met de mening van anderen. In 4-6 sessies help ik jou om jezelf volledig te omarmen en te accepteren, zodat je met meer zelfvertrouwen, energie en plezier door het leven kunt gaan en de keuzes kunnen maken die echt bij jou past.
Voel je dat het tijd is voor verandering, maar weet je niet hoe je dit kunt bereiken? Ik sta klaar om je te begeleiden naar de blijvende verandering die je wenst. Of je nu kiest voor praktijk-, online- of wandelcoaching, ik heb veel tevreden klanten geholpen. Ontdek zelf hoe het is om een gratis kennismakingsgesprek te plannen, zonder verdere verplichtingen.

Mijn missie is om vooral vrouwen die vastlopen, weer in verbinding te brengen met zichzelf. Ik geloof niet in eindeloos graven in het verleden; in plaats daarvan richt ik me op het begrijpen en loslaten van emoties die verbonden zijn aan gebeurtenissen. Mijn aanpak is helder en duidelijk. Samen zullen we ontdekken wat jouw knelpunten en terugkerende patronen zijn en hoe je deze kunt transformeren naar een leven dat beter bij jou past. Met mijn begeleiding ga je leren hoe je jouw eigen kennis kunt aanspreken en gebruiken om de juiste keuzes te maken, op jouw eigen unieke manier.

Mijn woonplaats is Schagen (Noord-Holland). Wanneer jij buiten mijn woongebied woonachtig bent en je vindt de afstand te ver dan begeleid ik jou graag met een online-coaching traject.

Stuur een bericht naar deze coach