Iris van Van Es

IBEcoaching

Arabische Zee 8
3825 WG Amersfoort
Nederland

info@ibedienstverlening.nl
www.ibecoaching.nl

I.B. (Iris) van Van Es

Aansluitnr. 73199

Amersfoort

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
Leeftijdscategorie coach
18-35
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 70,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 95,00 exclusief btw

Type
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Competenties
Gezondheid
Leiderschap
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Interesse in een coachtraject bij mij? Laten we dan eerst even online kennismaken om te kijken of we beide de klik voelen! Belangrijk als we mooie resultaten willen behalen tijdens jouw traject!

Ik ben te omschrijven als proactief, pragmastisch en resultaatgericht. Ik neem initiatief en bewaak graag de voortgang van onze coach gesprekken. Ook al ligt de eind verantwoordelijk natuurlijk bij jou als coachee.
Ik krijg energie van resultaten behalen. Ik ben zelf van het doen, ik vertaal ideeën het liefst in concrete acties. Ik daag je dan ook uit om die acties voor jezelf scherp te krijgen. Ook omdat ik weet dat dit belangrijk is om resultaten te behalen en/of vooruitgang te blijven zien en voelen.
Ik ben scherp & kritisch op de inhoud en zacht op de relatie. Eerlijk & direct. En energiegevend door actieve aanwezigheid & scherpte. Ik ben betrokken met oog voor de mensen om mij heen.

In de coaching gaan we aan de slag met hetgeen zich op dit moment, op die dag, in die tijd dat wij samen zijn, zich aandient. Wel altijd in samenhang met de coachvraag waarvoor jij bent gekomen.
In de coaching is er de ruimte om te experimenteren. Welllicht sta je in de week in onze coaching sessie nog voor gevoel A, of actie B. En is dat de coaching daarna wellicht 180 graden anders. Alles mag er zijn, en alles is oké. De coaching is er juist voor om die ruimte te creëren dat alles er op elke moment wezen mag. Om vervolgens, sessie na sessie, scherper te krijgen wat er voor jou nou écht toe doet.
En dat gaat niet altijd in vast omlijnde methodieken en theorieën. Maar wel altijd met als doel om helderheid te krijgen over jouw coachvraag. Het is uiteindelijk helemaal aan jou om de ruimte die je krijgt tijdens de coaching, ook in te gaan nemen in ‘’de grotere wereld’’ daarbuiten.

Stuur een bericht naar deze coach