D.F. (Djoeke) Musch

Aansluitnr. 30963

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
Leeftijdscategorie coach
46-55
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 135,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 135,00 exclusief btw

Type
E-coach
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Communicatie
Gezondheid
Leiderschap
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Veranderingen
Verzuim
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mijn naam is Djoeke Musch en ik ben opgeleid en werkzaam als lichaamsgericht (paramedisch) therapeut, (loopbaan)coach en trainer.

Met veel plezier help ik mensen om zichzelf verder te ontwikkelen, hun natuurlijke evenwicht te hervinden en weer lekker in hun vel te zitten. Dat doe ik met name door ze te laten zien en ervaren hoe ze meer in afstemming met en vanuit zichzelf, hun eigen lichaam, essentie en intrinsieke kwaliteiten kunnen leven. Daarnaast help ik ze om de daartoe blokkerende patronen, overtuigingen, stress, emoties, trauma’s, ziektes en eventuele andere beperkingen één voor één te transformeren. Bij mijn werkzaamheden maak ik gebruik van diverse assessment-, embodiment-, alignment- en empowermenttechnieken; praktische werkvormen en mijn aangeboren vaardigheid om helder waar te nemen.

Na zo’n 15 jaar werkzaam te zijn geweest in het communicatie-, welzijns- en re-integratieveld, ben ik in 2006 begonnen met mijn eigen coachpraktijk en het geven en ontwikkelen van (communicatie-, relatie- en meditatie) trainingen in binnen en buitenland (m.n. Zuidelijk Afrika). Vanaf 2008 zijn mijn paramedische- en therapeutische werkzaamheden daarbij gekomen. Sinds 2019 geef ik naast mijn eigen praktijk ook les aan (beginnende) coaches, jobcoaches en loopbaanbegeleiders bij Combo Emonomy.

Stuur een bericht naar deze coach