Sacha Loeffen

SL Lifecoaching

Troelstralaan 62
2104 VR Heemstede
Nederland

+31624692236
sl-lifecoaching@ziggo.nl
www.sl-lifecoaching.nl

mr. S. (Sacha) Loeffen

Aansluitnr. 30844

Heemstede

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
Leeftijdscategorie coach
46-55
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 105,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 130,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Conflicten
Cultuuromslag
Gezondheid
Kwaliteit van leven
Kwetsbaarheid
Leiderschap
Management
Ontslag
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Relaties
Stress
Veranderingen
Verlies
Verzuim
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Advocatuur & Notariaat
Automatisering/ICT/Telecom
Communicatie & Media
Detailhandel/MKB
Financiële dienstverlening
Maatschappelijke dienstverlening
Overheid
Overig
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Vitaliteit

Over deze coach
Welkom! Bedankt voor je interesse in mijn profiel. Laat me je wat meer over mezelf vertellen.

Ik ben getrouwd, moeder van vier kinderen en woonachtig in Heemstede. In mijn vrije tijd geniet ik van wandelingen in het bos en af en toe een gezellig terrasje in Haarlem.

Na een carrière in de juridische wereld heb ik jaren geleden bewust de overstap gemaakt naar coaching, nadat ik een solide opleiding had afgerond. Hoewel het een spannende keuze was, ben ik er zeker van dat het de juiste was!

Als dubbel gecertificeerd coach (NOBCO EIA Senior Practitioner en Noloc Register Loopbaanprofessional) bied ik een professionele samenwerking aan, waarbij we op basis van gelijkwaardigheid en respect werken aan jouw doelen in een veilige omgeving.

Mijn expertise omvat een breed scala aan individuele coachingsvragen, zoals zelfvertrouwen, stress/burn-out, samenwerking/communicatie, assertiviteit, balans, eigen regie en loopbaanontwikkeling. Maar ook voor andere onderwerpen sta ik klaar om te helpen. Laten we samen bespreken of ik de juiste coach ben voor jou.

Bij mij vind je een constructieve, veilige en open sfeer. Ik help mensen in beweging te komen en draag graag bij aan het bereiken van hun doelen en hun welzijn. Mijn aanpak is vriendelijk, duidelijk, doelgericht en praktisch. Wat wil je bereiken? Welke inzichten heb je opgedaan en hoe ga je daarmee aan de slag? Samen streven we naar het beste resultaat.

Mijn coachstijl is eerlijk, rustig, nuchter, duidelijk, doelgericht, praktisch en diepgaand. Ik werk met een verscheidenheid aan methoden en kies wat het beste past bij jouw coachdoelen. Elk traject is dus maatwerk.

Je bent welkom in mijn praktijkruimte in Heemstede, maar we kunnen ook wandelen of online coaching sessies organiseren, afhankelijk van jouw voorkeur.

De mening van mijn klanten:

"De coaching heeft mij meer opgeleverd dan ik had verwacht. Ik ben verder gekomen in mijn herstel dan ik aanvankelijk had durven dromen."

"Elk gesprek wist zij mij weer te verwonderen met haar vragen, ideeën, technieken en was ik daardoor weer verrast over mijzelf."

"Het coaching traject bij Sacha heeft ervoor gezorgd dat ik weer stevig in mijn schoenen ben komen te staan. Haar persoonlijke aanpak en adviezen hebben mij geholpen en ik heb lessen geleerd die ik mee zal nemen de rest van mijn carrière."

"In een periode waarin ik vastzat en zelfstandig niet in staat was de regie over mijn leven terug te krijgen, heeft Sacha mij gecoacht. Sacha heeft mij inzichten, hulpmiddelen en een duwtje gegeven zodat ik de regie weer wel in handen kreeg."

"De coaching heeft me persoonlijk gesterkt en enorm veel zekerder gemaakt, maar ook veel tools gegeven om bijvoorbeeld beperkende overtuigingen aan te pakken en een carrière pad te kunnen onderzoeken."

"Door de coaching sessies ben ik veel bewuster geworden van mijn eigen gedrag. Ik realiseer mij nu veel beter waar ik wel en geen invloed op kan uitoefenen. Ik vond het fijn dat Sacha mij continue een spiegel voorhield. Ik heb mij daardoor gerealiseerd dat ik op veel dingen zelf invloed heb en ik heb geleerd om uit de ‘slachtoffer rol’ te raken."

Bekijk mijn site voor meer informatie en de volledige reviews: www.SL-lifecoaching.nl

Neem vrijblijvend contact met mij op als je een vraag hebt: 06-24692236 of SL-lifecoaching@ziggo.nl

Stuur een bericht naar deze coach