Petra Hartog

Inbalanz-coaching

Zijtak 1 A
1251 RR LAREN
Nederland

+31655701875
petra@inbalanz-coaching.nl
inbalanz-coaching.nl

P. (Petra) Hartog

Aansluitnr. 29558

LAREN

EIA-niveau -

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
46-55
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 85,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 130,00 exclusief btw

Type
E-coach
Executive coaching
Loopbaancoaching
Natuurcoaching
Organisatie coaching
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Cultuuromslag
Gezondheid
Kwaliteit van leven
Ontslag
Outplacement
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Stress
Timemanagement
Veranderingen
Verzuim
Werk
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
In mijn praktijk begeleid ik mensen bij bewustwording, groei en het vinden van balans. Dit doe ik door middel van Intuïtieve Coaching. Je leert veranderen vanuit je eigen kracht!

Als uitgangspunt start ik vaak met een ODC-meting. Wat de ODC-meting zo uniek maakt is, dat je naast dat je inzicht krijgt in gedrag dat van nature goed bij je past, je ook inzicht krijgt in je aangeleerde gedrag. Vaak denken wij en daarmee ook onze omgeving, dat ons aangeleerde gedrag ons talent is.

Maar aangeleerd gedrag kan onder druk vervormen en uiteindelijk tot een burn-out leiden.

In onze westerse cultuur zijn we erg gericht op zaken buiten onszelf. We hebben het druk met ons werk, onze relaties en contacten en maken te weinig tijd om bewust de verbinding met onszelf te ervaren. Er is vaak een grote dis-balans tussen ons denken en hoe we ons voelen.

Velen van ons zijn het contact met zichzelf verloren. We zijn verleerd om naar ons gevoel te luisteren en om op onze intuïtie te vertrouwen. Dat is jammer, want als je leeft vanuit je gevoel gaat je leven er anders uitzien.

Tijdens een coach traject leer ik je hoe je meer gebruik kunt maken van je gevoel en innerlijke wijsheid. We stappen even uit de gedachtestroom en kijken eerlijk en zonder oordeel naar dat wat er is, wat wij voelen. Je leert je patronen herkennen en te doorbreken, je krijgt heldere inzichten en word je bewuster van je eigen keuze mogelijkheden. Door niet alleen je ratio aan te spreken maar ook je gevoel ontdek je jouw eigen talenten en kom je tot innerlijke groei. Je leert je weggestopte emoties te voelen en te verwerken. Je ontdekt wie je in essentie bent en leert helemaal jezelf te zijn. Hierdoor voel je je zekerder en kom je weer in balans. Je verandert vanuit je eigen kracht!

Samen werken we aan jou doelstellingen. Dit kan o.a. zijn: verbeteren van je kwaliteit van leven op het gebied van relaties en werk, verminderen van stress, grenzen leren stellen, onderzoeken van je talenten, doorbreken van belemmerende patronen, omgaan met werkdruk.

Nieuwsgierig naar wat intuïtieve coaching voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Meer informatie vindt je op mijn website: www.inbalanz-coaching.nl

Stuur een bericht naar deze coach