Robert-Jan Kwakkelstein

Lead2Sustain

Stenevate 17
4451 KB Heinkenszand
Nederland

06-41757254
Rob.Kwakkelstein@Lead2Sustain.com
www.lead2sustain.com

drs. ing. R.J. (Robert-Jan) Kwakkelstein

Aansluitnr. 5985

Heinkenszand

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
56-65
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 150,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 250,00 exclusief btw

Type
Business coaching
E-coach
Executive coaching
Organisatie coaching
Team coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Cultuuromslag
Groepsontwikkeling
Leiderschap
Management
Ondernemen
Pers. ontwikkeling
Teambuilding
Veranderingen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Automatisering/ICT/Telecom
Bouw & Installatie
Consultancy
Industrie & Techniek
Ingenieursbureaus
Maatschappelijke dienstverlening
Nutsbedrijven
Transport & Logistiek

Vaksectie
Executive coaching
Teamcoaching
Vitaliteit

Over deze coach
Ik ben Robert-Jan Kwakkelstein, een ervaren internationale executive (team) coach en bestuurslid van de vakgroep executive coaching van de NOBCO. Daarnaast ben ik eigenaar van Lead2Sustain. Sta je voor een belangrijke beslissing of ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Heb je behoefte aan een veilige setting om te sparren? Heeft je executive team vernieuwing nodig? Of ervaar je veel stress? Voor dit soort coachvraagstukken ben je bij mij aan het juiste adres.

Met een passie voor persoonlijke en professionele groei begeleid ik individuen en teams in hun ontwikkeling. Ik geloof dat iedereen uniek is en een eigen aanpak verdient. Mijn werkstijl is gebaseerd op gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid, gecombineerd met empathie, no-nonsense, uitdaging, doelgerichtheid en humor. Samen werken we aan wat het beste voor jou of je team is.

Mijn benadering combineert wetenschappelijke inzichten, methodieken en praktijkervaring, waardoor ik op maat gemaakte coachingtrajecten aanbied. Elk traject is uniek en kan gericht zijn op loopbaanontwikkeling, persoonlijke effectiviteit of teamcohesie. Ik maak gebruik van eigen ontwikkelde coachspel en assessments. Afhankelijk van de coachvraag gebruik ik gesprekstechnieken, ACT, verbindende communicatie, neurolinguïstisch programmeren (NLP), voice dialogue, transactionele analyse (TA) en andere methoden zoals opstellingen en mindfulness.

De trajecten die ik aanbied zijn:

Teamcoaching: Optimaliseren van teamdynamieken, verbeteren van communicatie en bevorderen van samenwerking en wederzijds respect.

Executive Coaching: Ondersteunen van leiders bij het navigeren door complexe uitdagingen, versterken van leiderschapsvaardigheden en bereiken van strategische doelen.

Transitiemanagement: Begeleiden en coachen van organisaties en individuen door transitie- en vernieuwingsprocessen, met aandacht voor zowel emotionele als praktische aspecten van cultuurverandering.

Persoonlijke Ontwikkeling: Coachen van individuen bij het identificeren en realiseren van persoonlijke en professionele ambities, met focus op zelfbewustzijn, veerkracht en effectiviteit.

Met meer dan 25 jaar ervaring in verschillende senior managementrollen en als eigenaar van Lead2Sustain, pas ik mijn ervaring en inzichten toe in mijn coaching trajecten om jou te helpen. Ben je op zoek naar een executive coach of team coach met meer dan 10 jaar ervaring in coaching? Ik nodig je van harte uit om samen met mij je volgende stap te zetten. Laten we ontdekken hoe ik je kan ondersteunen bij jouw persoonlijke en professionele groei. Neem vandaag nog contact op, aarzel dan niet voor een gratis kennismakingsgesprek.

Ik ben te bereiken op +31 6 4175 7254, warme groet Rob.

Stuur een bericht naar deze coach