Henk-Jan Tromp

Henk Jan Tromp

den Bruijl 25
6881 AN Velp
Nederland

+31623435460
info@henkjantromp.nl
www.henkjantromp.nl

H.J. (Henk-Jan) Tromp MSc

Aansluitnr. 5977

Velp

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
56-65
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 150,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 exclusief btw

Type
E-coach
Executive coaching
Loopbaancoaching
Natuurcoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Carriere
Competenties
Leiderschap
Pers. ontwikkeling
Veranderingen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Horeca & Recreatie
Industrie & Techniek
Kunst & Cultuur
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Welkom op mijn NOBCO-profielpagina, Henk-Jan Tromp, aangenaam!

Als coach wil ik me onderscheiden in het grote aanbod van coaches. Daarom ben ik al langere tijd lid van de NOBCO en sinds juni 2021 gecertificeerd als senior practitionar coach. Als gecertificeerd senior coach neem ik mijn vak serieus, neem ik mijn verantwoordelijkheid voor mijn professionele ontwikkeling, de kwaliteit van mijn coachpraktijk en de profilering van mijn vak als coach.

Waarvoor kun je bij mij terecht?
Er komen bij mij coachees met uiteenlopende vragen. Een aantal thema’s vallen daarbij op. Coachees die vanuit een verlangen naar persoonlijke en professionele groei op zoek gaan naar een coach. Of die juist op professioneel vlak mooie stappen hebben gezet. Maar vervolgens met allerlei situaties geconfronteerd worden waarin het hun niet lukt hun natuurlijke kracht en potentieel waar te maken. Als het spannend wordt val je nog al eens terug op oude patronen die niet altijd helpend zijn. Of coachees die werken aan herstel na een periode van overbelasting. Hoe bouw je dat weer op, hoe zorg je ervoor dat je veel beter bestand bent tegen triggers die je mogelijk weer terug werpen? Hoe werk je aan een verbeterd gevoel van eigen veiligheid?

Als persoonlijke coach begeleid ik je om het beste uit jezelf te halen. Ik help je om realistische doelen te stellen en te behalen. Tijdens ons coachgesprek bespreken we je persoonlijke uitdagingen en geef ik je handvatten mee om aan de slag te gaan. Ik ben gespecialiseerd in het werken met Voice Dialogue en combineer dat met de inzichten vanuit de Polyvagaaltheorie. Deze theorie nodigt je uit om de toestand te onderzoeken waarin je je veilig genoeg kunt voelen om verliefd te worden op het leven en de risico’s ervan niet te schuwen.

Met ruim 15 jaar ervaring in (middel-)grote organisaties, in de profit- en nonprofit sector, heb ik geleerd om hoofd en bijzaken te scheiden. Ik weet in coachingstrajecten focus aan te brengen en gericht te werken aan een oplossing. Ik ben onderzoekend, lerend en bied praktische oplossingen. Mijn kennis en ervaring deel ik met je om tot een goed resultaat te komen. Een overzicht van mijn opleidingen, werkervaring en ervaringen van coachees vind je in mijn Linkedin profiel.

Meer weten over mij? Kijk dan op mijn website www.henkjantromp.nl of neem vrijblijvend contact op, 06-23435460 of info@henkjantromp.nl.

Stuur een bericht naar deze coach