Henk-Jan Tromp

Henk Jan Tromp

den Bruijl 25
6881 AN Velp
Nederland

+31623435460
info@henkjantromp.nl
www.henkjantromp.nl

H.J. (Henk-Jan) Tromp MSc

Aansluitnr. 5977

Velp

EIA-niveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
56-65
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 135,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 135,00 exclusief btw

Type
E-coach
Executive coaching
Loopbaancoaching
Natuurcoaching
Personal/Life coaching
Stress & burn-out coach

Thematiek
Carriere
Competenties
Leiderschap
Pers. ontwikkeling
Veranderingen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Horeca & Recreatie
Industrie & Techniek
Kunst & Cultuur
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Welkom op mijn profiel! Als coach wil ik me onderscheiden in het grote aanbod van coaches. Daarom ben ik al langere tijd lid van de NOBCO en sinds juni 2021 gecertificeerd als senior practitionar coach. Ik vind het belangrijk om kwaliteit te leveren, transparant te zijn in wat ik doe en daar ook aanspreekbaar op te zijn. Welkom bij Henk-Jan Tromp!

Als “De Persoonlijke Coach” begeleid ik je om het beste uit jezelf te halen. Praktisch, doelgericht, no-nonsense. Ik help je om realistische doelen te stellen en te behalen. Tijdens onze coach gesprekken bespreken we je persoonlijke uitdagingen en geef ik je handvatten mee, om aan de slag te gaan.

Jij zet de eerste stap en ik help je met het concreet formuleren van je verlangen en te bereiken resultaten. Jij bent verantwoordelijk voor de input, ik ben verantwoordelijk voor de structuur van het proces. In de loop van het traject kunnen we gebruik maken van een drijfveren analyse om inzicht te krijgen in je krachten en potentieel. Belemmerende overtuiging en andere hobbels die we tegenkomen bekijken we met aandacht en liefde. Je krijgt tussendoor opdrachten mee zodat je aan de slag gaat met reflectie en nieuw gedrag.

Afhankelijk van jouw vragen en ons proces maak ik gebruik van opstellingen, systemisch werk en Voice Dialogue. Allemaal ingrediënten die ik in kan zetten gedurende het coach traject. Ook maak ik gebruik van de coachingsmonitor. Een mooi instrumenten om de voortgang van jouw eigen coach proces te monitoren.

Ben je nieuwsgierig geworden kijk dan op mijn website en LinkedIn profiel. Op mijn website staat ook een video zodat je een nog beter beeld krijgt wie ik ben.

Stuur een bericht naar deze coach