14
dec

Coachcirkel event “Coaching, mensbeeld en geloofsovertuiging”

CoachCirkel
16:00 - 17:00
Online Downloaden als iCal

Informatie

NOBCO organiseert op jaarbasis meerdere events, van kleine kennissessies en webinars tot grote NOBCO-events. Bij al deze events staat overdracht van kennis over coaching, mentoring en het inspireren van coaches centraal. En ieder kwartaal vormt een nieuw thema de rode draad.

Reflecteren
Maar staan we er wel genoeg bij stil wát we leren en of/hoe we dat in de praktijk toepassen? Om dit te onderzoeken zijn de NOBCO Coachcirkels in het leven geroepen. Een zeer effectieve manier om – met elkaar – te reflecteren op de opgedane kennis over het thema van het afgelopen kwartaal. In kleine groepen, gehost door NOBCO’s meest ervaren coaches, de Senior- en Masterpractitioners.

Samen
De Senior- en Masterpractitioners begeleiden de deelnemers als het ware over reflectiepaden. Coachcirkels kunnen dan ook gezien worden als ‘beschouwingssessies’. Waar inzichten grond vinden, er samen geleerd wordt en waar we gezamenlijk en gelijktijdig professionaliseren. Zo worden we als NOBCO-coaches samen beter door het gezamenlijk toepassen van reflectie.

NOBCO Coachcirkel ‘Coaching, mensbeeld en geloofsovertuiging
Wil jij jouw kennis op dit thema reflecteren? Meld je dan aan voor deze Coachcirkel. De reflectievraag die centraal staat is "Wat moet jij als coach met de geloofsovertuigingen van de coachee en wat roept dat bij jou op?".

Deze coach cirkel wordt gehost door Master Practitioner Coach Martin Heynen en Senior Practitioner Coach Sylvia Lagerweij.

Tijdens de online coachcirkel krijg je volop de gelegenheid om in een kleine groep jouw kennis en ervaringen uit te wisselen, verdieping te zoeken en elkaar nieuwsgierig te bevragen. Gegarandeerd leer je tijdens deze sessie nóg meer dan je al dacht te weten. En ontmoet je op een informele en ontspannen manier enthousiaste vakgenoten.

Inschrijven
Doe je mee? Schrijf je dan in via de knop rechts bovenaan deze pagina.

Annuleringsvoorwaarden
Ben je 14 december onverhoopt verhinderd? Laat het ons zo snel mogelijk weten via e-mail. Wij kunnen dan nog iemand van de wachtlijst benaderen.
Afmelden kan je tot op de dag zelf. Ben je niet aanwezig zonder afmelding, dan zijn wij genoodzaakt je € 15,- in rekening te brengen voor de gemaakte administratiekosten.

Inschrijven

Schrijf je in voor deze bijeenkomst.


Inschrijven voor deze bijeenkomst is niet (meer) mogelijk.