09
mei

Regionale bijeenkomst Zuid-Nederland

Regionale bijeenkomst
19:00 - 21:30
Aarle-Rixtel Downloaden als iCal

Informatie

Flow Lemniscaat

Het Nu is het speelveld van het leven, én dus ook van iedere coachsessie. Daarin gebeurt het.
In het Nu ontvouwt het leven zich, van moment tot moment.

Met intuïtieve ingevingen, rake woorden, bezielde daden, creatieve interactie en wijze inzichten. Althans als het stroomt, als we in de flow zitten. En als we even niet opletten, komen we terecht in piekeren, niet afgestemde woorden, reactieve acties en blindheid.

Een wereld van verschil of we in de flow of in de low zitten…

Hoe handig zou het zijn als er een landkaart van het Nu is, waarin je jezelf en de coachee telkens weer kan terugleiden naar de creatieve levensflow? In plaats van dat je verdwaalt of onbewust blijft ronddobberen in de low.

De Flow Lemniscaat is zo’n landkaart. Een navigatiemodel dat direct tot de verbeelding spreekt en je heldere handvatten geeft die zowel diep als praktisch zijn. Deze lemniscaat beschrijft de eindeloze ontvouwing van het Nu in acht fases. Er is ook een Low Lemniscaat die de verkrampte vorm van deze acht fases beschrijft.

Waar de Creatiespiraal van Marinus Knoope de natuurlijke weg van wens naar werkelijkheid beschrijft door de tijd heen, gaat de Flow Lemniscaat over de natuurlijke weg van zijn naar doen in ieder moment. Van intuïtief weten naar bezield handelen, van well being naar well doing.

Naast theorie gaan we in deze workshop vooral ook ervaren:

  • Wat is de Flow Lemniscaat en wat zijn de acht fases?
  • Wat is die ene cruciale sleutel die flow ontsluit?
  • Hoe is de Flow Lemniscaat ontstaan en waarop is deze gefundeerd?
  • Wat kan je als coach met dit model? Enkele toepassingen
  • Het ervaren van een Flow Wave Experience waarin we de fases doorlopen

Over de spreekster
ingrid_isphording__la_sirel___overzicht_dichter_bij_05___website_527Ingrid Isphording is ruim 20 jaar zelfstandig coach. Opgeleid als bewustzijnscoach bij de School voor Zijnsoriëntatie en vervolgens bijgeschoold in verschillende spirituele stromingen, mindfulness en concrete coachmethodieken. In deze complexe veelheid ontdekte zij in 2017 een verbluffende eenvoud die alles bij elkaar leek te brengen in een natuurlijke ordening: de Flow Lemniscaat. Zodanig dat ook methodieken compatible worden en elkaar gaan versterken. In afgelopen jaren heeft zij deze landkaart van het Nu verder ontwikkeld en geeft zij hier training en coaching in.

Programma
19:00 Start programma
21:30 Einde programma

Locatie
In Aarle-Rixtel (Noord-Brabant)

Inschrijven
Deelname is voor alle NOBCO-coaches en is gratis. Doe je mee? Schrijf je dan in via de knop rechts bovenaan deze pagina.

Annuleringsvoorwaarden
Ben je op 9 mei onverhoopt verhinderd? Laat het ons zo snel mogelijk weten via e-mail
Afmelden kan tot dinsdag 2 mei 17:00 uur. Meld je na deze datum en tijdstip af voor deelname of ben je niet aanwezig zonder afmelding, dan zijn wij genoodzaakt je € 45,- exclusief btw in rekening te brengen voor de gemaakte administratiekosten. 
Dit geldt ook bij afmelding of afwezigheid vanwege ziekte of ander onvoorziene situaties.

Inschrijven

Schrijf je in voor deze bijeenkomst.


Inschrijven voor deze bijeenkomst is niet (meer) mogelijk.