06
jun

Vitaliteit, Stress, Burn-out - 'Stressregulatie en slaapregulatie vanuit kPNI'

Bijeenkomst vaksectie
13:00 - 16:00
Utrecht Downloaden als iCal

Informatie

Sietse Hoogeveen

Spreker Sietse Hoogeveen, kPNI-therapeut en fysiotherapeut zal ingaan op twee onderwerpen. Als eerste vertelt hij hoe ons zenuwstelsel functioneert: hoe ons lijf schakelt tussen stressvolle omstandigheden (sympathicus) en ontspanning (parasympathicus). Bij verstoring van de balans hiervan ontstaan er klachten en verminderde stresstolerantie. Daarnaast gaat Sietse in op slaapregulatie. Een goede nachtrust draagt bij aan je humeur, energie en herstel. Maar wat als iemand slaapproblemen ervaart? 

Voor beide onderwerpen leer je belangrijke factoren te herkennen en je krijgt praktische handvatten hoe met behulp van leefstijl de controle te herpakken is voor een verbetering in zowel stress-regulatie als slaapkwaliteit.

Klinische Psycho-Neuro-Immunologie richt zich op het behandelen van oorzaken (meestal meer dan één) van klachten door middel van het zoeken van aanpassingen in de leefstijl. 

Locatie
Utrecht; goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Inschrijven
Deelname is voor alle NOBCO-coaches en is gratis. Doe je mee? Schrijf je dan in via de knop rechts bovenaan deze pagina.

Inmiddels heeft de bijeenkomst het maximale aantal aanmeldingen bereikt. Ook is de registratie voor de wachtlijst stopgezet.

Annuleringsvoorwaarden
Ben je op 6 juni onverhoopt verhinderd? Laat het ons zo snel mogelijk weten via e-mail
Afmelden kan kosteloos tot woensdag 31 mei 17:00 uur. Meld je na deze datum en tijdstip af voor deelname of ben je niet aanwezig zonder afmelding, dan zijn wij genoodzaakt je € 45,- exclusief btw in rekening te brengen voor de gemaakte administratiekosten. 
Dit geldt ook bij afmelding of afwezigheid vanwege ziekte of ander onvoorziene situaties.

Inschrijven

Schrijf je in voor deze bijeenkomst.


Inschrijven voor deze bijeenkomst is niet (meer) mogelijk.