14
feb

Online toelichting EIA Werkgroepen

EIA-Ondersteuning
09:00 - 10:00
Online Downloaden als iCal

Informatie

Samen met collega-coaches werken aan je EIA-aanvraag

Sinds kort faciliteert NOBCO op een nieuwe manier coaches die samen met anderen een EIA-certificeringsaanvraag willen voorbereiden. In het NOBCO portal kun je hiervoor nu een EIA-werkgroep opstarten en andere coaches vragen om zich hierbij aan te sluiten. Je kunt aangeven op welk niveau je een EIA-aanvraag wilt voorbereiden met jouw initiatief. Deze werkwijze is vergelijkbaar met die voor intervisiegroepen.

Past het bij jouw leerstijl om samen met andere coaches je EIA-certificeringsaanvraag voor te bereiden? Start dan een EIA-werkgroep op het NOBCO portal of sluit je aan bij een al gestarte groep. 

Inschrijven
Wil je eerst wat meer weten over hoe je in een EIA-werkgroep te werk kan gaan? Meld je dan uiterlijk 7 februari 09.00 uur aan via de knop rechts bovenaan deze pagina voor de online meeting EIA werkgroepen op dinsdagochtend 14 februari van 9:00 tot 10:00 uur.

Annuleringsvoorwaarden
Ben je onverwachts verhinderd? Bij annulering na vrijdag 10 februari 17.00 uur of afwezigheid zonder afmelding, wordt er € 15,- excl. btw in rekening gebracht voor de gemaakte administratiekosten. Dit geldt ook bij afmelding of afwezigheid vanwege ziekte of andere onvoorziene situaties.

Inschrijven

Schrijf je in voor deze bijeenkomst.


Inschrijven voor deze bijeenkomst is niet (meer) mogelijk.