De voorjaarsedities van de sprint challenge en trail challenge staan voor de deur! Iets voor jou?

woensdag 24 januari 2024

Wil jij dit jaar werk maken van je certificering? Laten zien wat je waard bent als coach, jezelf toetsbaar opstellen en zo bijdragen aan de kwaliteit van jouw werk en van ons prachtige coachvak?

Als je dit van plan bent én graag gemotiveerd wilt worden door collega’s met hetzelfde voornemen dan is een sprint challenge of trail challenge misschien iets voor jou. Dit voorjaar organiseert NOBCO weer een sprint én een trail challenge.

In een groep neem je samen alle stappen en onderdelen van een EIA-aanvraag door. Aan het einde weet je precies welk EIA-certificeringsniveau voor jou haalbaar is, wat je hiervoor nog moet doen en wanneer je je aanvraag kunt afronden. Kortom, je geeft een echte impuls aan jouw certificeringsaanvraag.

Sprint of trail?

De 5 Day Sprint Challenge is een speciaal programma voor coaches die een EQA-geaccrediteerde coachopleiding hebben gevolgd en hun EIA willen behalen. 

Heb je géén EQA-diploma? Dan heb je géén vrijstellingen voor je EIA-aanvraag als coach. Voor jou biedt NOBCO de 5 Day Trail Challenge aan.

Meld je aan

Wil jij ook een EIA-certificering als coach aanvragen en lijkt het jou ook fijn om dit samen met een kleine groep collega-coaches en een begeleider te doen? Meld je dan aan voor de voorjaarseditie van de 5 Day Sprint Challenge (als je een EQA-opleiding hebt afgerond) of de 5 Day Trail Challenge (als je dit niet hebt gedaan, of niet op het niveau waarop je je wilt certificeren).

Liever later dit jaar? Dat kan ook: de najaarsedities van de sprint en trail zijn al gepland. Kijk onder bijeenkomsten.