EIA-certificaat halen door een EQA-opleiding te volgen!

maandag 26 februari 2024

De afgelopen tijd hebben wij samen met de EQA-opleiders hard gewerkt aan het zo inrichten van hun opleidingen dat zij voldoen aan wat EMCC noemt: embedded-EIA.

Dat betekent dat cursisten die op/na 1 januari 2023 hun diploma hebben gekregen en voldoen aan de eisen van EIA-certificering meteen een EIA kunnen aanvragen. Als je nog niet voldoet aan de eisen, bijvoorbeeld ervaringsjaren of praktijkuren, dan kan de opleider je nog een aanvullend programma aanbieden, zodat je gaat voldoen. Nieuw is ook dat studenten aan deze opleidingen zich als student kunnen aansluiten bij NOBCO tegen een zeer voordelig tarief. Daarvoor is nodig de opleider zich bij ons als organisatie heeft aangesloten. Via hen wordt de studentaansluiting in gang gezet. 

NOBCO is zeer trots op de met de opleiders bereikte resultaten.

Wil je ook een EQA-opleiding volgen?

Met een EQA-opleiding is het makkelijker een EIA te halen. Wil je daar gebruik van maken?  Er zijn maar liefst 50 opleidingen die je kunt volgen: op Foundation niveau kun je kiezen uit 16, op Practitioner niveau uit 27 en op Senior Practitioner niveau uit 7. Je vindt ze hier.