Gratis AVG en beveiliging check

Gratis AVG en beveiliging check

woensdag 20 november 2019

Databeveiliging is een belangrijk thema binnen de AVG. Als je persoonsgegevens verwerkt ben je namelijk verplicht deze data goed te beveiligen. Weet jij welke gegevens je verwerkt en welke verantwoordelijkheden dit met zich meebrengt?

Databeveiliging is een belangrijk thema binnen de AVG. Als je persoonsgegevens verwerkt, ben je namelijk verplicht deze data goed te beveiligen. Weet jij welke gegevens je verwerkt en welke verantwoordelijkheden dit met zich meebrengt? Welke technische maatregelen heb je genomen om de data te beveiligen?

Voldoet jouw bedrijf al aan de eisen die de AVG hieraan stelt? Of twijfel je of je alles wel goed geregeld hebt? Doe nu de gratis AVG en beveiliging check.

AVG en beveiliging check
De AVG en beveiliging check is een gratis service van onze partner Privacy Zeker. Je plant een telefonische afspraak met één van de privacy-experts van Privacy Zeker. Door je antwoorden op de vragen kom je erachter of jouw bedrijf al AVG-proof is of aan welke punten je nog aandacht moet besteden, zowel op juridisch als technisch vlak.

Wist je trouwens dat jij als NOBCO-coach korting krijgt op de dienstverlening van Privacy Zeker? Lees er hier meer over.