Meer dan 50 gecertificeerde supervisoren bij NOBCO!

woensdag 27 maart 2024

Supervisie is een krachtige ondersteuningsvorm voor coaches en andere professionals in begeleidende beroepen. Met een meer ervaren vakgenoot reflecteer je op de uitoefening van je vak, en stimuleer je zo je professionele en persoonlijke groei én de kwaliteit van je coaching.

NOBCO onderschrijft de kracht van supervisie en is daarom drie jaar terug het project Introductie Supervisie gestart. Doel was het aantal supervisoren in de NOBCO community laten groeien én coaches informeren over de mogelijkheden van supervisie. Er zijn verschillende trainings- en certificeringsroutes opgezet en versterkt. Zo is er bijvoorbeeld door de Associatie voor Coaching een training op maat ontwikkeld voor trainers van EQA-coachopleidingen, waar maar liefst 16 trainers hun ESIA-certificering als supervisor hebben behaald.

Via de verschillende routes is inmiddels een pool van meer dan 50 ESIA-gecertificeerde supervisoren in de NOBCO-community tot stand gekomen. Hier kun jij als coach je voordeel mee doen.

Wil je meer weten over supervisie?

Neem een kijkje op Mijn NOBCO. Hier vind je links naar artikelen, een video én een Coach radio podcast over supervisie.

Op zoek naar een supervisor voor jouw professionele groei?

Je vindt alle ESIA-gecertificeerde supervisoren op de NOBCO website.. Zelf een gecertificeerde supervisor worden? Dat kan. Op Mijn NOBCO lees je de criteria voor ESIA-certificering én hoe je deze kunt aanvragen. Ook vind je hier links naar enkele supervisor-trainingen in Nederland en Engeland. Let op: 24 april aanstaande start de tweede supervisortraining van Tom Battye Coaching. Deze online Engelstalige training duurt een jaar. Meer informatie en aanmelden kan via zijn website.