NOBCO bijeenkomsten in mei

dinsdag 23 april 2024

Er staan in mei weer een aantal NOBCO-bijeenkomsten op de agenda, ieder met een eigen thema, maar allemaal interessant voor iedere coach. 

  • Op donderdagavond 16 mei (van 18.30 – 22.00 uur) organiseren we speciaal voor NOBCO-coaches in het zuiden van het land een bijeenkomst in Veldhoven. Hans Koerts Meijer neemt ons deze avond mee in de wereld van  𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐞𝐯𝐞 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐯𝐨𝐫𝐦𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐚𝐜𝐡𝐢𝐧𝐠. Het is namelijk een verrijking om naast verbale interventies te werken met non verbale, creatieve technieken. Zowel voor jou als coach als voor jouw coachee. Ontdek je eigen creativiteit en het ‘vrije kind’ in jezelf en ontmoet bovendien collega-coaches uit de regio. Klik hier voor meer informatie en meld je aan.
  • Op donderdagmiddag 23 mei (van 14.00 – 17.00) vindt in Laren de eerste live bijeenkomst plaats van de NOBCO-vaksectie LHTBIQ+. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in kleine groepjes in gesprek met LHBTIQ+´ers met wie je dieper kunt duiken in hun leven en de vragen die erbij horen, zoals wat het is om tot een minderheid te behoren. En zij kunnen jou ook vragen stellen. Zo wordt het een gelijkwaardig gesprek, van mens tot mens. In de nabespreking staan we samen stil bij waar en hoe de gesprekken jou als mens raakten en wat je na deze bijeenkomst meeneemt naar je eigen coachpraktijk. Klik hier voor meer informatie en meld je aan.
  • Op vrijdagochtend 31 mei (van 9.30 – 12.30) organiseert de NOBCO-vaksectie Vitaliteit, stress & burn-out in Amsterdam de workshop “𝐖𝐞 𝐦𝐨𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐛𝐫𝐞𝐝𝐞𝐫 𝐤𝐢𝐣𝐤𝐞𝐧 𝐝𝐚𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐯𝐢𝐝𝐮” met Em. Prof. Dr. Paul Verhaeghe. Elke samenleving produceert haar eigen problemen, die onvermijdelijk te maken hebben met die maatschappij. Verhaeghe analyseert het huidig onbehagen en legt verrassende verbanden met stress en burn-out klachten. Dat doet hij aan de hand van zijn nieuwste boek ‘Onbehagen’ (mei 2023). Aansluitend aan de workshop kun je tegen een kleine vergoeding deelnemen aan een lunchbuffet, inclusief signeersessie. Klik hier voor meer informatie en meld je aan.
Events