Ontwikkeling en verbinding in 2024

dinsdag 26 maart 2024

Vanuit de commissie L&D willen we jou als professioneel coach motiveren om je voortdurend te blijven ontwikkelen. In ons vorige bericht in de nieuwsflits van februari werden onze bijeenkomsten en webinars al even kort benoemd. Ontmoeten, verbinden en inhoudelijk leren. Zo blijf je als coach werken aan je vak volwassenheid.

Daarom nemen we je deze keer mee naar onze activiteitenkalender. Daarop vind je diverse bijeenkomsten die je kunt volgen. Offline maar ook Online. Van de Vaksectie Team coaching tot Natuurcoaching. Van LHBTIQ tot Vitaliteit, Stress & Burn-out. Voor elk wat wils.

Ook organiseert NOBCO regelmatig regiobijeenkomsten. Recent vond in het Noorden van het land de workshop “Creatieve werkvormen plaats”. Een prachtige avond waarin we als coaches werden uitgedaagd uit onze comfortzone te stappen.

Speciale aandacht willen we nog vragen voor het jaarlijkse NOBCO-symposium. Op het symposium wordt de wetenschappelijke kant van coaching belicht want “Coaching werkt”. Topsprekers, samen met VAK genoten bespreken wat je hebt gehoord en wat je er mee kunt. Een waar feestje!

De commissie L&D vind je overigens ook op de meeste bijeenkomsten, fysiek en online. Fysiek vaak met een stand en online is er vrijwel altijd een commissielid aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. Zo willen wij “dichtbij” zijn om jullie te ondersteunen.

Waar gaan we jou ontmoeten dit jaar?

 

Contact opnemen met de commissie L&D? Dat kan via commissielend@nobco.nl