Supervisoren: ESIA-gecertificeerde trainers bij opleiders

maandag 25 maart 2024

Trots zijn wij op een groep van 16 trainers die werken bij EQA-geaccrediteerde coachopleidingen die hun ESIA behaald hebben. Hiervoor hebben zij een specifieke supervisietraining voor trainers gevolgd bij de Associatie voor Coaching. Werken met ESIA-supervisoren is onderdeel van de voorwaarden voor EQA-opleidingen om zelf hun deelnemende coaches te certificeren. Dit noemen we EIA-embedded EQA-opleidingen. Inmiddels hebben (op een enkele na) alle EQA-opleidingen dit predicaat.

We zijn trots op de opleiders die hun opleidingen hebben aan deze nieuwe EMCC voorwaarden hebben aangepast. Én we zijn  niet in de laatste plaats heel trots op alle trainers die zich ingespannen hebben om het ESIA-certificaat te halen.

Van harte gefeliciteerd Dirk Verhoeven, Bregje Verschaeren, Barbara Stam, Ronald Rier, Chantal Kortenhorst, Denise Rösken, Leonora Zijlstra, Peter Gossen, Nicole Klaver, Noor van Oosterhout, Charles Ruiters, Vincent van den Burg, Gabriëlle Kiefmann-Bos, Benno Diederiks, Hans Bouritius, Mireille Bergraaf!