Vervolgopleiding Voice Dialogue

Opleiding
NOBCO PE
Voice Dialogue Academie 1.795,00 Meer over deze opleiding

Over deze opleiding

Voice Dialogue is meer dan het werken met delen. De mate waarin een cliënt verandering en persoonlijke groei bereikt hangt af van de mate waarin zich een Bewust Ego Proces heeft ontwikkeld. Zonder dit proces is Voice Dialogue slechts een techniek waarmee je verschillende subpersonen in iemand kunt interviewen. Daarom zoomen we tijdens de Vervolgopleiding dieper in op hoe je dit proces versterkt en op de verschillende niveaus van transformatie. Heb je in de Basistraining geleerd hoe het is om met verschillende ikken te praten, in de Vervolgopleiding gaan we daarin een paar stappen verder. Je oefent met gevorderdenvaardigheden voor het faciliteren en leert steeds subtieler af te stemmen op de subpersoon waarmee je in gesprek bent.
Vragen die centraal staan in dit programma:
* Hoe zorg je ervoor dat subpersonen die misschien nog geen naam hebben zich laten zien in relatie tot jou, de facilitator?
* Hoe werk je veilig met het Innerlijke Kind?
* Hoe kun je verstoten ikken uitnodigingen en ontmoeten?
* Hoe werk je vakkundig met de Innerlijke Criticus?
* Hoe zorg je ervoor dat je niet over subpersonen praat maar ze werkelijk uitnodigt om in levende lijve aanwezig te zijn?

De genoemde prijs is exclusief de kosten voor 2 zelf aan te schaffen boeken: Coachen met Voice Dialogue. Handboek voor begeleiders van Judith Budde en Karin Brugman en Oog in oog met kwetsbaarheid van Marijke Leys.

Startdata

- 6 mei 2024
- 15 oktober 2024
Soort
PE-activiteit
PE-uren
24 uur
Geldig
06 maart 2025
Dagen
-

Opleider

Voice Dialogue Academie

Oudewand 39B
7201 LK Zutphen
Nederland

Inschrijven

Heb je interesse in deze opleiding?
Schrijf je dan direct in.

Direct inschrijven