Systemisch Coachen in 1 op 1 gesprekken

Training
NOBCO PE
IMC Mensontwikkeling 719,95 Meer over deze opleiding

Over deze opleiding

In de 2-daagse special Systemisch coachen verdiep je je kennis en je vaardigheden in het toepassen van systeemopstellingen in 1-op-1 gesprekken. Door middel van korte oefeningen en demonstraties ervaar je zelf de impact èn ontdek je hoe je meer impact kunt creëren in je coaching.

Er wordt zichtbaar wat er op systemisch niveau meespeelt bij je gesprekspartner of in een familie, vriendengroep of team op het werk. Dit geeft vaak nieuwe inzichten èn mogelijkheden om oude patronen of oude pijn te helen, waardoor de coachee voller zijn of haar eigen leven kan leiden.

Systemisch coachen is een energetische methode, die aansluit op de visie en werkwijze van IMC Mensontwikkeling: je werkt met eigen thema’s vanuit een open en creatieve ruimte met de energie die in het moment voelbaar is. Deze tweedaagse is een verdieping op het onderdeel 'Systemisch Coachen' uit de opleiding Intuïtief Coachen.

Wil jij systemische opstellingen vaker inzetten in je werk als coach of begeleider, op een intuïtieve manier? Wil jij de intuïtie van je coachee prikkelen met deze methode? Ga dan mee op verkenningstocht om je eigen systeem te leren kennen en het systeem van de ander zichtbaar te maken. Met deze tweedaagse special zet je een verdere stap op dit boeiende pad.

Startdata

27 februari 2024
Soort
PE-activiteit
PE-uren
12 uur
Geldig
06 februari 2025
Dagen
-

Opleider

IMC Mensontwikkeling
NOBCO partner

Hooftlaan 4
1401 ED BUSSUM
Nederland

Inschrijven

Heb je interesse in deze opleiding?
Schrijf je dan direct in.

Direct inschrijven