Masterclass Systemisch Coachen (8-daagse)

Masterclass
NOBCO PE
Inzicht | Bureau voor Coaching & Communicatie 2.500,00 Meer over deze opleiding

Over deze opleiding

In de masterclass Systemisch coachen gaan we dieper in op de systemische context waarin iemand zich bevindt en welke (belangrijke) invloed deze heeft op zijn of haar persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zowel familie-, culturele- als organisatiesystemen worden uitgewerkt.

Voor een effectief coachtraject is het van grote meerwaarde om niet alleen het individu maar ook de context rondom hem of haar te bekijken. Op deze manier worden verbanden en patronen zichtbaar en kan de coachvraag in een breder perspectief geplaatst worden waardoor de coachee meer inzichten verkrijgt. Systemisch coachen is een krachtige techniek welke zich uitstekend leent om de systemen rondom een individu zichtbaar te maken en casuïstiek in korte tijd helder te krijgen.

Met de masterclass Systemisch Coachen brengt de deelnemer een verdiepingsslag aan in zijn/haar vaardigheden als coach door te leren werken vanuit een systemische perceptie. De deelnemer gaat aan de slag met het herkennen van patronen in het systeem en het kunnen inzetten van interventies, het gebruik van het Genogram en tafelopstellingen, hoe om te gaan met onderwerpen als afscheid en verlies, thema's binnen familiesystemen en hoe de coachee te brengen tot zelfmanagement en het ontwikkelen van zelfsturing binnen dit thema.

Startdata

24 oktober 2024
Soort
PE-activiteit
PE-uren
48 uur
Geldig
24 november 2024
Dagen
8

Opleider

Inzicht | Bureau voor Coaching & Communicatie
NOBCO partner

Westblaak 180
3012 KN Rotterdam
Nederland

Inschrijven

Heb je interesse in deze opleiding?
Schrijf je dan direct in.

Direct inschrijven