Acceptance en Commitment (ACT) basisopleiding

Cursus
NOBCO PE
SeeTrue opleidingen en trainingen 890,00 Meer over deze opleiding

Over deze opleiding

Ieder mens is uniek en zo ook iedere trainer, coach of therapeut. De basisopleiding tot ACT trainer richt zich op het ontwikkelen van jouw vaardigheden tot de unieke ACT facilitator die je in je hebt. Acceptance and Commitment Therapy (ACT) behoort tot een nieuwe veelbelovende ontwikkeling in de (cognitieve) gedragstherapie. De opleiding is dan ook bedoeld voor psychologen, therapeuten, trainers en coaches die deze vorm van therapie willen leren toepassen in hun praktijk.
Effectieve therapie of coaching vraagt erom dat jij je als authentiek mens kunt verbinden in het contact met cliënten. Ieder mens is uniek en zo ook iedere trainer, coach of therapeut. Deze ACT opleiding is vernieuwd, zowel in inhoud als methode, en biedt jou de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden op het vlak van ACT te vergroten en je te ontwikkelen tot een authentieke ACT facilitator!
De opleiding sluit ook aan bij de laatste ontwikkelingen op ACT gebied. Een belangrijke toevoeging in de opleiding is de ACT Matrix, een eenvoudig en praktisch model voor het gebruiken van ACT.
Daarnaast is er ook aandacht voor het ‘keuzepunt’ dat Russ Harris heeft geïntegreerd in de ACT; een simpel model voor het verhelderen van keuzes in je leven.

Startdata

10-05-2024
14-05-2024
17-05-2024
05-08-2024
05-09-2024
04-11-2024
Soort
PE-activiteit
PE-uren
27 uur
Geldig
01 april 2026
Dagen
-
Thema
Communicatie Gezondheid Kwaliteit van leven Pers. effectiviteit Pers. ontwikkeling Stress Veranderingen

Opleider

SeeTrue opleidingen en trainingen

Duitsepoort 13 A
6221 VA Maastricht
Nederland

Inschrijven

Heb je interesse in deze opleiding?
Schrijf je dan direct in.

Direct inschrijven