Verdiepings-coachopleiding Coachen met Karakter

Opleiding
NOBCO PE
Coachcenter B.V. 5.800,00 Meer over deze opleiding

Over deze opleiding

Een opleiding voor ervaren coaches die via Systemisch Werken, Karakterstructuren en Lichaamswerk met meer impact en diepgang willen coachen.

Na afronding van de opleiding Coachen met Karakter ben je in staat om:

Te werken vanuit systemisch perspectief; je bent in staat vragen te bekijken door de lens van systemische principes als plek, ordening, balans, binding, loyaliteiten en de magische en helende beweging. Je maakt je hierbij verschillende interventies eigen, waaronder diverse vormen van opstellen.

Te werken vanuit het perspectief van de Karakterstructuren: Je hebt diepgaande kennis van de verschillende Karakterstructuren en bijbehorende polariteiten, lichaamskenmerken en ontwikkelpotentie. Je leert hierdoor heel gericht en met impact interventies te doen. Je bouwt bovendien een stevig repertoire aan interventies op gebaseerd op de thema's per Karakterstructuur.

Lichaamsgericht te werken: je betrekt fysieke kenmerken als lichaamsbouw, expressie, motoriek en ademhaling bewust in het contact dat je maakt. Je leert op deze manier werken met het verhaal dat het lichaam vertelt. Een hele krachtige manier om op de kern te coachen.

Startdata

12 mei 2024
2 september 2024
Soort
PE-activiteit
PE-uren
114 uur
Geldig
01 april 2026
Dagen
19

Opleider

Coachcenter B.V.
NOBCO partner

Noordeinde 35
2514 GC 's-Gravenhage
Nederland

Inschrijven

Heb je interesse in deze opleiding?
Schrijf je dan direct in.

Direct inschrijven