MBTI certificering

Training
NOBCO PE
The Myers-Briggs Company 3.690,00 Meer over deze opleiding

Over deze opleiding

Over deze Opleiding (publicatie op NOBCO-website)
Deze training levert je de kennis, vaardigheden en het vertrouwen op om de MBTI toe te passen in je dagelijkse praktijk. Je leert hoe je mensen inzicht geeft in zowel hun eigen persoonlijkheid als die van anderen. Zo creëer je meer begrip en help je teams en individuen effectiever samen te werken.

De cursus levert niet alleen meer inzichten op in andermans persoonlijkheden, maar ook in die van jezelf. Deze zelfkennis helpt je om je eigen werkwijze en communicatie af te stemmen op andere persoonlijkheidstypen.

Zodra je de inhoud van het model kent, leer je de praktische toepassingsmogelijkheden. Je leert hoe je MBTI kunt inzetten voor zowel teamontwikkeling als individuele coaching. Op een ethische, professionele en verantwoordelijke manier omgaan met MBTI staat hierbij centraal.

Tijdens de training leer je u hoe je werken met MBTI binnen een organisatie kunt borgen en hoe je hiermee een positieve werksfeer creëert. Met eenvoudige, praktische en leuke oefeningen help je mensen om MBTI-inzichten snel toe te kunnen passen.

Startdata

15 mei 2024;
01 juli 2024;
18 september 20254;
05 november 2024.

Kosten: Korting voor NOBCO-coaches bedraagt € 369,00.
Soort
PE-activiteit
PE-uren
24 uur
Geldig
15 april 2026
Dagen
-
Thema
Carriere Communicatie Conflicten Cultuuromslag Leiderschap Pers. effectiviteit Pers. ontwikkeling Stress Teambuilding Veranderingen

Opleider

The Myers-Briggs Company

Zekeringstraat 7-B
1014 BM AMSTERDAM
Nederland

Inschrijven

Heb je interesse in deze opleiding?
Schrijf je dan direct in.

Direct inschrijven