Post HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer

Opleiding
NOBCO PE
Blankestijn & Partners 5.735,00 Meer over deze opleiding

Over deze opleiding

Ben je op zoek naar een Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer, waarin je een gecertificeerd teamcoach en teamtrainer wordt die groepsdynamisch en systemisch kan werken met teams?

• Systemisch werken met organisatieopstellingen geeft diepgaand inzicht in teampatronen en oplossingen die het grotere organisatiesysteem versterken. In deze opleiding ontwikkel je diepgaand inzicht in team- en organisatiesystemen en leer je werken met krachtige organisatieopstellingen voor teams.
• Wanneer je systemisch werkt in teams, raak je automatisch groepsdynamische patronen. In de Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer leer je methodieken om in het hier-en-nu te werken met de bovenstroom en onderstroom van de teamdynamiek.
• Als teamcoach en teamtrainer sta je voortdurend in de wind van de team- en organisatiedynamiek. In deze Opleiding tot Teamcoach en Teamtrainer word je diepgaand uitgedaagd om systemisch je dienende plek in te nemen, zodat je de team- en organisatieontwikkeling optimaal versterkt.
Wil je duurzame verandering helpen realiseren in team- en organisatiesystemen? Dan biedt de Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer van Blankestijn & Partners je de voeding en inspiratie die past bij jouw ontwikkelingsbehoeften!

Na deze Teamcoach Opleiding
• Kun je een teamtraining en teamcoaching traject systemisch contracteren, ontwikkelen en begeleiden binnen het organisatie systeem
• Heb je diepgaand inzicht in de groepsdynamica en systemische wetmatigheden van teams en organisaties
• Kun je diverse krachtige organisatieopstellingen voor teams professioneel begeleiden
• Beheers je groepsdynamische teamcoaching methodieken op de bovenstroom en onderstroom
• Ken je je magische plek en dienende plek als teamcoach – teamtrainer vanuit familieopstellingen
• Heb je een LVSC en NOBTRA erkend Post-HBO register diploma met NOBCO PE-punten

Startdata

27 mei 2024;
10 oktober 2024;

3 februari 2025.
Soort
PE-activiteit
PE-uren
97 uur
Geldig
15 april 2026
Dagen
-
Thema
Communicatie Cultuuromslag Groepsontwikkeling Leiderschap Management Relaties Stress Teambuilding Veranderingen Verzuim Werk Zingeving

Opleider

Blankestijn & Partners

Churchillweg 5
6707 JA Wageningen
Nederland

Inschrijven

Heb je interesse in deze opleiding?
Schrijf je dan direct in.

Direct inschrijven