Sandra van de Pol

DYOS Connect BV

Heideweg 44
3829 BA Hooglanderveen
Nederland

+31655888231
sandra@dyosconnect.nl
www.dyosconnect.nl

S.M.M. (Sandra) van de Pol

Aansluitnr. 5435

Hooglanderveen

EIA-niveau Practitioner
EIA Practitioner

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
Leeftijdscategorie coach
46-55
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 110,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 145,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Competenties
Cultuuromslag
Groepsontwikkeling
Leiderschap
Management
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Stress
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Agrarische sector
Automatisering/ICT/Telecom
Bouw & Installatie
Consultancy
Nutsbedrijven
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Overig
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik ben sinds 2008 eigenaar van DYOS Connect Organisatieontwikkeling en Coaching. En voer opdrachten uit in de rol van professioneel organisatie-, persoonlijk- en loopbaancoach, consultant en trainer. Mijn doelgroep: organisaties in verandering, leidinggevenden en (jong) professionals.
Ik werk als trainer van de Registeropleiding tot Professioneel Coach bij de Balansgroep. En ben vaste coach bij High Select voor trainees in de sector welzijn, zorg en gemeenten.

Achtergrond
Na een carrière als leidinggevende en een aantal reorganisaties bij KPN besloot ik in 2008 het roer om te gooien en nam ik vrijwillig ontslag. Een tijd van bezinning, persoonlijke groei en continue leren, diende zich aan. Ik ging als zelfstandige aan de slag en koos dat werk waarin ik mijn passie kon volgen en invulling kon geven aan mijn belangstelling in menselijke problemen en gedrag. Waarbij ik op een mensgerichte wijze mensen en organisaties kon inspireren, motiveren en activeren, ieders aanwezige potentieel tot volle wasdom te brengen. En samen met hen te werken aan hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Sinds die tijd doe ik wat bij mij past en waar ik plezier en voldoening uithaal!
Mijn ervaring en kennis heb ik opgedaan bij diverse organisaties en coachopleidingen, waaronder de Post-HBO opleiding tot Organisatiecoach en Professioneel Coach van de Balansgroep.

Mijn talent als coach
Ik word omschreven als een verbindende inspirerende empathische coach die een stimulerende en uitdagende coach- leeromgeving met veel ontwikkelmogelijkheden creëert. Met een groot inlevingsvermogen en die het talent heeft om datgene te horen wat niet of niet duidelijk gezegd wordt. Ik zet mensen in hun kracht door ze te laten zien en ervaren, dat iedereen in staat is het beste uit zichzelf te halen als je jezelf kunt en durft te zijn.

Ik gebruik diverse coachtools zoals: TMA Methode, DISC, Balans Kleurentest, NLP, het Enneagram, Elementenvierhoek, Kernkwadranten, Biografisch werk, Systemisch werk, Provocatieve coaching, Geweldloos Communiceren, RET, Transactionele Analyse, Voice Dialogue, Body and Mind Language, Wandelcoaching.

Stuur een bericht naar deze coach