Yura Boerma

PosiYou

Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg
Nederland

+31683554192
info@posiyou.nl
www.posiyou.nl/

drs. Y. (Yura) Boerma

Aansluitnr. 3661

Driebergen-Rijsenburg

EIA-niveau Practitioner
EIA Practitioner

Werkgebied
Regionaal
Leeftijdscategorie coach
46-55
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 99,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 145,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Assertiviteit
Hooggevoeligheid
Leiderschap
Perfectionisme
Pers. ontwikkeling
Stress
Timemanagement
Veranderingen
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overig
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Natuurcoaching

Over deze coach
Voel je je uit balans en gespannen door je overvolle hoofd? En zit je niet lekker in je vel? Er ligt veel op je bord en je zit op het randje van te druk zijn. Je mist plezier en ontspanning in je leven, maar je hebt geen idee hoe je dat gaat veranderen. Wat je wel weet is dat je meer grip op je leven wilt, zodat je beter voor jezelf gaat zorgen in plaats van dat je je laat leiden door wat iedereen van je vraagt.

Leer hoe je meer ruimte, rust en tijd voor jezelf neemt, zonder schuldgevoel. Zodat je op een ontspannen en positieve manier leeft en werkt vanuit je hart, in balans met jezelf. Want ja, dat kan echt. Ook voor jou!

Yura coacht sinds 2010 vrouwen die op zoek zijn naar meer balans in hun leven. Daarnaast is ze auteur en uitgever van het InspiratieDoeBoek 1 en 2.

Herken je dit?
Afgelopen tijd heeft veel van je gevraagd. Op je werk en thuis. Je voelt je onzeker, prikkelbaar en moe, omdat je de regie kwijt bent over je leven. Je piekert vaak, bedenkt allerlei scenario's en zit vast in vicieuze cirkels rond in je hoofd. Dit is niet zoals je het wilt, maar als je jezelf afvraagt hoe je het wel wilt dan heb je geen idee. Laat staan dat je andere keuzes maakt, want hoe weet je zeker dat die keuze goed is... Die twijfel voelt niet fijn.

Je loopt jezelf voorbij
Het gekke is dat je prima weet wat goed is voor een ander, maar wat is goed voor jou? Er moet heel veel, omdat je het idee hebt dat niemand anders het doet. En daardoor ben je altijd maar bezig en loop je jezelf voorbij. Je moppert en klaagt wel, maar er verandert niets. Diep van binnen verlang je naar meer ruimte, rust en tijd voor jezelf. Maar hoe doe je dat en wat heb je hiervoor nodig? En het voelt ook wel egoïstisch, alsof je de ander dan tekort doet. Eigenlijk ben je best wel streng voor jezelf.

Je negatieve spiraal gaat steeds verder naar beneden
Trouwens: hoe houd je het vol om die ruimte voor jezelf te nemen? Waar haal je de tijd vandaan? Want er is altijd wel iets of iemand die jouw aandacht vraagt, waardoor je van alles moet en er niet aan toe komt. Of je bent zo moe dat je er geen zin in hebt of niet eens meer weet wat je leuk vindt om te gaan doen. En zo gaat je negatieve spiraal steeds verder naar beneden en ben je bang dat je uiteindelijk omvalt. Dan kan je uiteindelijk niks meer en heeft niemand wat aan je.

Wat vind jij echt belangrijk?
Ik help je te onderzoeken wat jij echt belangrijk vindt en welke keuzes bij jou passen. Zodat je weet wat je grenzen zijn en voelt waar je prioriteiten liggen. Je krijgt rust in je hoofd, meer energie en je gaat luchtiger door het leven. Je ontdekt wat jouw persoonlijke zelfzorg modus is, zodat je vanuit zelfvertrouwen en in jouw eigen balans gaat leven en werken.

Steviger aan het stuur van je leven
PosiYou is hét positieve platform voor vrouwen zoals jij, die op zoek zijn naar handvatten om zelf weer plaats te nemen aan het stuur van hun eigen leven. Met inspirerende blogs, interviews, coaching, quotes, zelfzorgtips, boekentips, leuke nieuwe plekken en nog veel meer. Over rust, zelfzorg, creativiteit, bewust leven, vrolijkheid en lichtheid.

Kom ervaren wat een wandeling in de buitenlucht, inclusief deskundige begeleiding, voor jou doet. Als coach en stresscounselor zorg ik voor een verhelderende en verfrissende blik op je leven. Je merkt dat je meer rust en ruimte in je hoofd krijgt en minder stress in je leven ervaart. Je gaat leven en werken vanuit je hart, in lijn met jezelf.

Zet die stap: gun jezelf een gratis kennismakingsgesprek!
En wil je toch liever een online coachgesprek via Skype of MS Teams of telefonisch, dan is dat ook mogelijk. Ik heb ook een eigen coachruimte in Driebergen.

Ik ben jouw personal coach en inspireer je als balans- & wandelcoach en stresscounselor. Daarnaast ben ik ook 'work-life balance' ervaringsdeskundige als moeder van 2 kinderen met een eigen bedrijf. Lees meer over mij op mijn website onder het kopje 'Over Yura'.

Stuur een bericht naar deze coach