W.J. (Willem) van den Brink

Aansluitnr. 33250

EIA-niveau Foundation
EIA Foundation

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
65+
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 175,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 175,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Carriere
Cultuuromslag
Gezondheid
Kwaliteit van leven
Management
Ondernemen
Werk
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Engels
Duits

Branche
Consultancy
Industrie & Techniek
Ingenieursbureaus
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mijn naam is Willem van den Brink, Business Development Manager en coach. Hoewel resultaten belangrijk zijn, ben ik er sterk van overtuigd dat het altijd bij de persoon begint. Ik ben een familiemens, betrouwbaar en eerlijk met een open geest. Ik heb zelf coaching gebruikt tijdens mijn carrière, waardoor ik dingen vanuit een ander perspectief kon zien. Ik gebruik deze ervaring nu graag om anderen te helpen. De meeste van mijn werkervaring is internationaal van aard. Ik heb 8 jaar buiten Nederland gewoond, wat me heeft geholpen om van verschillende culturen te leren. Ik werk met internationale contacten in heel Europa en in de VS. Omdat de gezondheid en veiligheid van mensen belangrijk voor mij zijn, ben ik onderdeel van de BHV, vrijwillig BHV.
Ik geloof dat ieder mens unieke kwaliteiten heeft en je zal helpen om dit zichtbaar te maken. Door vragen te stellen, wil ik je geest openen, zodat je de dingen in een ander perspectief gaat zien. Of je nu voor uitdagingen staat in je huidige functie of weer een nieuwe baan zou willen verkennen, je coachverzoek is leidend! Ik ben een geduldig en gevoelig persoon en ik wil alle tijd voor je nemen. Alle sessies zijn natuurlijk respectvol en vertrouwelijk.
Ik leid al meer dan 25 jaar internationale teams met verschillende achtergronden binnen verschillende bedrijven en organisaties.
Je kunt je eigen kwaliteiten ontdekken door zelfbewustzijn. Je kunt jezelf dan veranderen door andere keuzes te maken.

Stuur een bericht naar deze coach