Mrs. C.M. (Carmen) Molendijk MA

Aansluitnr. 33191

EIA-niveau Foundation
EIA Foundation

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
18-35
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Team coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Competenties
Conflicten
Gezondheid
Kwetsbaarheid
Leiderschap
Ondernemen
Pers. ontwikkeling
Stress
Teambuilding
Timemanagement
Werk
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Consultancy
Financiële dienstverlening

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mijn naam is Carmen en persoonlijke ontwikkeling, zowel die van anderen als die van mezelf, drijft mij en is terug te vinden in alles dat ik doe. Zo schrijf ik mijn hele leven al in dagboeken, reflecteer ik dagelijks en heb ik verschillende traineeships en opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling doorlopen en opgezet voor anderen binnen diverse organisaties.
Als Talent Manager houd ik me momenteel bezig met de persoonlijke ontwikkeling van millennials op de werkvloer bij Mploy Associates; een consultant agency in de data, finance en risk branche. Bij Mploy Associates geloven we erin dat het ontwikkelen van talent de meest duurzame manier is om een succesvol team te bouwen. Hier sta ik 100% achter! Ontwikkeling draait voor mij om inzicht hebben in wie je bent en in wat jou authentiek maakt. Om te leren welke keuzes je moet maken en zo dichtbij bij jezelf te blijven en uiteindelijk gelukkiger te worden.

Door inzicht te krijgen in wie je bent, waar je voor staat en waar je heen wil, benut je jouw volle potentie zowel in je privé leven als op werk. Ik geloof dat iedereen dit in zich heeft!

Stuur een bericht naar deze coach