Ellen Schaap

MindSpirit

Brink 18
7841 CE Sleen
Nederland

+31557850115
ellen@mindspirit.nl
www.mindspirit.nl

E. (Ellen) Schaap

Aansluitnr. 30974

Sleen

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
56-65
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 90,00
Uurtarief zakelijk
€ 135,00 inclusief btw

Type
Organisatie coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Communicatie
Competenties
Conflicten
Cultuuromslag
Groepsontwikkeling
Leiderschap

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Maatschappelijke dienstverlening
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Samen leven, samen werken, samen zijn, dat is waar het omgaat." De rode draad is mensen en organisaties letterlijk en figuurlijk in beweging brengen. Vanuit stilstand verandert er niets!
MindSpirit begeleidt mensen en organisaties om hun persoonlijke en zakelijke doelen te realiseren. Met andere woorden hun missie te vertalen naar het daadwerkelijke gedrag op de werkvloer en in privé.
Samen met MindSpirit bepaalt u de inhoud van het te volgen traject. Dit betekent duidelijke doelstellingen, afspraken en evaluaties.

Specialties: Zeer ervaren in het begeleiden van veranderingstrajecten zowel bij individuen als bij profit- en non-profit organisaties. Praktisch ingesteld, voegt daad bij het woord, kent het (inter)nationale bedrijfsleven en de zorg ook vanuit de praktijk.
Praktisch ingesteld, stelt duidelijke doelen, krijgt organisaties en mensen in beweging, duidelijke en open communicator vanuit verbinding.

Kernwoorden: leiderschapstrainingen, management development, ontwikkelen coachvaardigheden, begeleiden van cultuur -, en organisatieveranderingen, communicatietrainingen, bewustzijnsontwikkeling, persoonlijk ontwikkeling, teamontwikkeling.

Referentie; Richard Becker
Wijkmanager verpleeghuizen en thuiszorg bij Envida
Maastricht en omgeving, Nederland
Ellen is een zeer kundig maar zeer zeker ook prettige persoon. Gaat op respectvolle manier met mensen om en is zeer betrouwbaar.
Zet mensen aan tot denken over eigen handelen en helpt je om het eigen inzicht te vergroten. Hierbij worden moeilijke thema's niet geschuwd edoch zonder dat het onprettig of onveilig voelt.
Een aanrader voor iedere leidinggevende die teamprestaties wil verbeteren en/of die in is voor eigen persoonlijke ontwikkeling.

Stuur een bericht naar deze coach