Monique Koopman

R-E-D Executive Coaching en Interim Management

Curaçaolaan 27
1213 VJ Hilversum
Nederland

+31613202322
moniquekoopman@hotmail.nl
persoonlijkleiderschapcoaching.com/

M. (Monique) Koopman

Aansluitnr. 29406

Hilversum | € 190,00 exclusief btw

EIA-niveau Master Practitioner
EIA Master Practitioner

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie
56-65
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 190,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 245,00 exclusief btw

Type
E-coach
Executive coaching
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Conflicten
Leiderschap
Stress
Veranderingen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels
Duits

Branche
Consultancy
Overig
Werving & Selectie
Zorg

Vaksectie
Executive coaching

Over deze coach
Achtergrond en opleiding

Tijdens mijn commerciële carrière, in diverse directie rollen bij vooraanstaande retailers als Prenatal, Perry Sport en de Etam Group, heb ik mij steeds verder ontwikkeld op het gebied van persoonlijke groei en coaching. Ik ben gecertificeerd NLP Master Coach, Internationaal gecertificeerd Time Line Practioner, Hypnose Practioner en DiSC- Leadershiptrainer en ik heb een driejarige Transactionele Analyse opleiding Persoonlijke Groei & Professionele Ontwikkeling afgerond.

Vanuit deze combinatie van ervaringen als executive aangevuld met diverse coachopleidingen ben ik in staat op alle relevante momenten mensen vanuit, en op alle niveaus verder te brengen. Ik geloof in het zelfsturend vermogen van mensen. Mijn stijl kenmerkt zich als luisterend, oprecht betrokken en steeds schakelend tussen hoofd en hart. Ik heb inmiddels vele executives, directieleden en teams mogen ondersteunen in oplossen van persoonlijke-, leiderschaps- en teamvraagstukken en de beste versie van zichzelf worden.

Vanuit mijn commerciële carrière, persoonlijke kracht en intuïtief vermogen inspireer ik vooral graag andere leidinggevenden/executieves om stappen te zetten om contact te maken met hun persoonlijke kracht en intuïtie. Hiermee krijgen leidinggevenden toegang tot het in zichzelf vinden van nieuwe wijsheid en groei en krijgen zij een antwoord op de vraag wat zij als leider dienen te veranderen om succesvol en effectief te kunnen opereren in deze tijden van steeds snellere verandering.

Met coaching doe ik wat ik het liefste doe: een directe bijdrage leveren aan het proces van ontwikkeling en groei van mensen, en zo een indirecte bijdrage leveren aan het verbeteren van leiderschap en cultuur in organisaties.

Om mij als coach blijvend te ontwikkelen ben ik aangesloten bij de VEC, de Vaksectie Executive Coaches en de NOBCO. Sinds 2017 ben ik ook voorzitter van deze vaksectie.

Voor een volledig inzicht in mijn commerciële carrière klik je op de deze link:
https://www.linkedin.com/in/koopmanmonique/

Stuur een bericht naar deze coach