Opleidingsaanbod voor coaches

Zoek je een goede coachopleiding? Hier vind je coachopleidingen met het Europese EQA-keurmerk. Dit zijn vaak intensieve, meerdaagse opleidingen. Een EQA-keurmerk loopt synchroon met de vier coachniveaus (hier vind je meer over de vier EIA-niveaus), waarmee jij je als coach kunt onderscheiden. Per coachopleiding met EQA-keurmerk is te zien op welk EIA-niveau de opleiding is geaccrediteerd.

Voordelen coachopleiding met EQA-keurmerk

Heb je een EQA-opleiding goed afgerond? Kijk dan welke voordelen jou dat oplevert:

  • Met een diploma van een EQA-opleiding doorloop je het verkorte EIA-certificeringsproces met korting! Doe dat wel binnen twee jaar na afronding van je EQA-opleiding om deze optie volledig te benutten.
    Let op: coaches die de opleiding al hebben afgerond vóór de EQA-aanvraagdatum, komen niet in aanmerking voor deze regeling.

  • Als je bezig bent om het EIA-keurmerk te halen, scheelt het volgen van een coachopleiding met EQA-keurmerk je een hoop werk. De opleider heeft dan al bewezen dat de coachopleiding voldoet aan het Competence Framework (CFW). Dit hoef jij niet nog een keer te doen. Mooi meegenomen, toch?

  • Door het volgen van een coachopleiding met EQA-keurmerk ben je verzekerd van een goede opleiding, die aan strenge eisen voldoet en die jou als coach toegevoegde waarde oplevert.

Meer weten over het EQA-keurmerk?

Een toelichting op de 4 EIA-niveaus is hier te vinden.