11
nov

Masterclass voor Master Practioners: Coachend Leiderschap

Masterclass
09:00 - 12:30
- Downloaden als iCal

Informatie

Coachend leiderschap

Over deze masterclass
Het perspectief van leidinggevenden is anders dan die van externe (executive, team) coaches. Dat hoor je aan uitspraken als,’ ja ja praktijk is weerbarstiger dan de theorie.’  Taalgebruik is anders – direct versus indirect, stellend ipv vragend, dominantie ipv volgend,  evenals de manier van reflecteren vanuit die positie en verantwoordelijkheden. Normatief impliceren dat dat anders moet vanuit perspectief van de coach is vaak een grote investering met weinig resultaat. Het boek ECHT Coachend leiderschap gaat over de dagelijkse beslommeringen van een leidinggevende en wat daarin scheef gaat of juist rechtgetrokken kan worden,- hobbels en spagaten, uitzoomen en in verbinding jezelf kenbaar maken. Het boek is geschreven vanuit eigen ervaring als leidinggevende en vanuit interviews met leidinggevenden. Zo kwamen een aantal punten naar voren en daar zijn hoofdstukken van gemaakt: praktisch, direct, en gericht op presteren en ontwikkelen binnen de organisatie.

Deze master workshop gaat in op vragen die er spelen en kritieke momenten in coachcontact met een leidinggevende en hoe je als coach vanuit het perspectief van de leidinggevende daar bij kan aan sluiten.

Over de spreker 
Marijke Lingsma heeft decennialange ervaring als (executive, team)coach en als leidinggevende. In 2021 ontving ze de Quality Award  NOBCO 2020 voor haar ‘legacy’. Ze is verbonden aan www.coachboulevard.nl

Locatie
De locatie ligt centraal in het land en is goed bereikbaar. Meer informatie over de locatie ontvangt u voorafgaand aan de Masterclass.

Inschrijven
Deelname is alleen mogelijk voor NOBCO Master Practitioners. Er zijn geen kosten aan verbonden. Doe je mee? Schrijf je dan in via de knop rechts bovenaan deze pagina.

Coronamaatregelen
Op dit moment hanteert de Nederlandse overheid voor aanwezigheid bij events op locatie een strikt beleid met het verplicht tonen van een QR-code. Locaties belasten deze verplichting logischerwijs aan de organisatie van NOBCO door. NOBCO vraagt deelnemers aan events daar voorafgaand aan aanmelding rekening mee te houden. 

Annuleringsvoorwaarden
Voor deze bijeenkomst hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
Ben je verhinderd? Bij annulering na 4 november 17.00 uur of afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt je € 45,- exclusief btw in rekening te brengen voor gemaakte administratiekosten.

Inschrijven

Schrijf je in voor deze bijeenkomst.


Inschrijven voor deze bijeenkomst is niet (meer) mogelijk.