09
okt

5 Day Trails Challenge (voor coaches zonder EQA opleiding)

EIA-Ondersteuning
09:00 - 10:30
Online Downloaden als iCal

Informatie

5 Day Trails Challenge

Ondersteuning bij jouw EIA aanvraag: een trainingstrail voor coaches zonder een EQA-coachopleiding

Het is je vast niet ontgaan dat in de media veel berichten verschijnen over de wildgroei aan coaches en de roep om de kwaliteit van coaching aantoonbaar te maken. NOBCO heeft hier een internationaal erkend keurmerk voor: EIA-certificering. EIA staat voor European Individual Accreditation, en is inmiddels wereldwijd erkend als hét kwaliteitskeurmerk voor coaches.

Met een EIA-certificering laat je aan de markt zien dat jij garant staat voor kwaliteit en professionaliteit. Zo draag je bij aan de professionalisering van het coachvak. En zet je een prachtige stap in je persoonlijke ontwikkeling als coach.

Wil jij jouw individuele EIA-certificering behalen en doe je dit graag met wat begeleiding? Dan is de 5 Day Trail Challenge helemaal iets voor jou!

Vanaf 2023 is dit een nieuw NOBCO-ondersteuningsaanbod voor aangesloten coaches zónder een EQA-coachopleiding, die werk willen maken van hun certificering.

Voor wie is de 5 Day Trail Challenge
De 5DTC is een speciaal programma voor coaches die hun EIA willen behalen en géén EQA-geaccrediteerde coachopleiding hebben gevolgd. Zij hebben hierdoor geen vrijstellingen bij hun EIA-aanvraag. Dit betekent onder andere dat ze de acht competenties van het Competence Framework moeten aantonen. De 5DTC is een intensieve, uitdagende en leuke manier om jouw voornemen om een EIA aan te vragen nu écht op te pakken. Vijf keer 1,5 uur online, met tussenpozen van twee weken!

Heb je wél een EQA-geaccrediteerde coachopleiding gevolgd en wil je graag ondersteuning bij je EIA-aanvraag? Voor jou biedt NOBCO ondersteuning in de vorm van 5 Day Sprint Challenges. Vijf keer een uur online, gedurende één week. In de agenda zie je wanneer deze sprintweken plaatsvinden en kun je je hiervoor aanmelden.

Wat houdt de 5 Day Trail Challenge in
Tijdens een 5DTC kom je vijf maandagochtenden, verdeeld over 8 à 9 weken, anderhalf uur online bij elkaar met een kleine groep coaches én een ervaren assessor die je vaste begeleider is. Samen neem je alle stappen en onderdelen van een EIA-aanvraag door. Aan het einde van de trail weet je precies welk EIA-certificeringsniveau voor jou haalbaar is, wat je hiervoor nog moet doen en wanneer je je aanvraag kunt afronden. Kortom, je geeft een echte impuls aan jouw certificeringsaanvraag.

Wanneer kun je meedoen
In 2023 zijn er twee 5 Day Trail Challenges gepland:

  • April - juni 2023
  • Oktober - december 2023

Per trail heb je gedurende 5 maandagochtenden een online meeting van 9.00 tot 10.30 uur met jouw groep en een vaste begeleider. Het is handig als je in deze periode wat extra tijd inplant om tussendoor aan je portfolio te werken.

Investering
Deelname aan de 5DTC kost € 175,- (excl. BTW). Na aanmelding ontvang je een factuur.

Hiervoor ontvang je begeleiding tijdens de trail. Doel is dat je alles weet en begrijpt om een kansrijke EIA-aanvraag op het voor jou passende niveau in te dienen.

Let op: De kosten voor de certificering zelf zijn niet bij de 5DSC inbegrepen. Deze zijn voor initiële aanvragen:

 

EIA Foundation

EIA Practitioner

EIA Senior Practitioner

EIA Master Practitioner

Initiële EIA aanvraag met recent EQA-diploma

295 euro

399 euro

699 euro

799 euro

Initiële EIA aanvraag met EQA-diploma ouder dan 2 jaar

336 euro

434 euro

727 euro

825 euro

Deze tarieven zijn bedoeld voor de kosten van EMCC Global, de uitgever van het keurmerk waarvan NOBCO licentiehouder is; voor de begeleiding door certificeringsinstantie DNV (portal, nominale toetsing) en voor een vergoeding aan EIA-assessoren. Het keurmerk is vijf jaar geldig. De tarieven voor verlengingen en upgrades zijn lager en kun je terugvinden op de website van NOBCO. 

Let op: Als je binnen 6 maanden na deelname aan de 5DTC je aanvraag compleet indient ontvang je 10% korting op het certificeringstarief.

Aanmelden
Wil jij werk maken van je certificering als coach door middel van deelname aan een 5DTC? Meld je dan aan voor één van de trails in 2023. Als je bent ingelogd kan dat direct op deze pagina.

De data van de eerste trail van 2023 zijn de maandagochtenden van 9:00 tot 10:30 op: 3 april; 17 april; 8 mei; 22 mei; 5 juni.
Je kunt je voor de eerste trail op deze pagina aanmelden.

De data van de tweede trail van 2023 zijn de maandagochtenden van 9:00 tot 10:30 op: 9 okt; 30 okt; 13 nov; 27 nov, 11 dec.
Voor deze tweede kun je je [hier] aanmelden.

Na je aanmelding ontvang je uiterlijk een week voor het online event een mail met meer informatie.

Annuleringsvoorwaarden
Heb je je aangemeld en ben je toch onverwacht verhinderd? Je kunt je tot twee weken voor de start per mail afmelden. Als je daarna nog annuleert ontvang je de deelnamekosten niet retour. Wel heb je dan de mogelijkheid om aan een volgende trail mee te doen. 
Dit geldt ook bij afmelding of afwezigheid vanwege ziekte of ander onvoorziene situaties.

Inschrijven

Schrijf je in voor deze bijeenkomst.


Inschrijven voor deze bijeenkomst is niet (meer) mogelijk.