Ervaringen van Nederlands eerste 5 Day Sprint Challenge

woensdag 06 april 2022

Eind maart hebben onder anderen Barbara, Natascha, Sandra en Eric deelgenomen aan Nederlands eerste 5 Day Sprint Challenge (5DSC). De challenge is gericht op coaches die al een EQA-coachopleiding hebben afgerond en hun European Individual Accreditation (EIA) willen behalen. Op vijf achtereenvolgende dagen kom je één uur per dag online bij elkaar in een klein groepje met andere coaches én een mentor. Je neemt alle stappen van de EIA-aanvraag door en weet aan het einde van de week precies wat je te wachten staat en nog moet doen voor de aanvraag.

Wil jij ook deelnemen aan de 5 Day Sprint Challenge? Meld je dan hieronder aan voor één van de twee resterende sprintweken in juni of september.

Aanmelden

Deze coaches gingen de challenge aan

Barbara Ligtenberg werkt als stress- en burn-outcoach. “Ik vond het heftiger dan dat ik van tevoren gedacht had, maar heb het uiteindelijk wel als positief ervaren. En ook het groepje vond ik heel erg fijn. We zijn met z’n allen een intervisiegroepje geworden, want iedereen heeft dezelfde problematiek.”

Lees de ervaring van Barbara

Natascha Winkelmeijer werkt als loopbaanbegeleidster en coacht in persoonlijke ontwikkeling. “Waar ga je beginnen? Wat wordt er van mij verwacht? Wat moet ik opleveren en hoe toon ik alles aan? Dat was vooral waar de eerste paar dagen over gingen. Daar zijn ook tips en tricks over uitgewisseld.”

Lees de ervaring van Natascha

Sandra Slager richt zich met haar coaching met name op mensen die hoog sensitief zijn, spanningsklachten of een burn-out hebben. “Er zijn zoveel coaches, hoe onderscheid je je? Op de website stond veel informatie over de eisen, maar daar kwam ik niet uit. Toen ik de 5DSC zag staan dacht ik: dit moet ik gewoon doen.”

Lees de ervaring van Sandra

Eric Coenen werkt als ademcoach en coacht professionals in de chemische industrie op allerlei werk- en levensthema’s. “Ik heb het ervaren als heel interactief, motiverend en enthousiast. Het sprinttraject heeft duidelijk gemaakt hoe je alles het beste aan kunt pakken en waar je het kunt vinden.”

Lees de ervaring van Eric

Ook deelnemen aan de 5 Day Sprint Challenge?

Heb jij een EQA-coachopleiding afgerond en wil jij net zoals bovenstaande coaches ook werk maken van jouw certificering als coach en lijkt het je leuk om dat via deze challenge aan te gaan? Meld je dan aan voor één van de twee resterende sprintweken in 2022!

Na jouw aanmelding ontvang je uiterlijk een week voor het online event een e-mail met daarin meer praktische informatie over je deelname.

Aanmelden