Genomineerden NOBCO Thesisprijs 2021 bekend!

Genomineerden NOBCO Thesisprijs 2021 bekend!

maandag 22 november 2021

Donderdag 25 november a.s. reiken we tijdens het NOBCO Symposium Coaching & Onderzoek de NOBCO Thesisprijs Coaching 2021 uit aan de beste afstudeerscriptie over coaching. De jury heeft een shortlist van 5 genomineerden bekend gemaakt.

Donderdag 25 november a.s. reiken we tijdens het NOBCO Symposium Coaching & Onderzoek de NOBCO Thesisprijs Coaching 2021 uit aan de beste afstudeerscriptie over coaching.

De jury, bestaande uit Heleen Hordijk, José Heesink, Charlotte van den Wall Bake, Eddy de Waart en Rendel de Jong, is de afgelopen tijd druk geweest met het beoordelen van de inzendingen aan de hand van een aantal criteria. En zij zijn daarbij tot een shortlist van vijf genomineerden gekomen die donderdag in aanmerking komen voor deze prestigieuze prijs. In alfabetische volgorde zijn dit:

  • Joseph (Joost) Drieman, Universitaire-master
    Titel thesis:“Exploring how to coach Young Business Professionals in a business environment in Western Europe”
  • Joppe Dubbeld, Universitaire-master
    Titel thesis: Avoiding problems or approaching solutions? Revealing the effects of both problem-/solution-focused questioning, and their interplay with approach/avoidance goal-orientations on coaching outcomes
  • Ronald Flohil, Universitaire-master
    Titel thesis: Het Wonderlijke Succes van een Vraag: De Invloed van Probleem- en Oplossingsgerichte Coaching op Cognitie, Affect en Gedrag in Medische Professional
  • Vivian Jak, Post HBO Bachelor.
    Titel thesis: “Het werkgeluk van werknemers vergroten via coaching”,
  • Odile Seebregts, Universitaire-master
    Titel thesis: Levensfase Moderator van Relaties tussen Psychologische Basisbehoeften, Werkalliantie, Persoonlijk Groei en Welbevinden

De jury was zeer te spreken over de kwaliteit en de variatie van de theses. “Het lezen en beoordelen werd daardoor plezierig, maar uitdagend” aldus de juryvoorzitter José Heesink.

De uitreiking vindt donderdag a.s. plaats om 14.15 uur. Als je bent aangemeld voor het NOBCO Symposium dan kun je de online uitreiking, als onderdeel van het programma, bijwonen. Heb je je nog niet aangemeld? Dat kan nog tot 23 november 16.00 uur.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.