Twee coördinatoren gestart bij NOBCO

woensdag 22 maart 2023

Het aantal NOBCO-coaches groeit en daarmee ook onze organisatie. De afgelopen maand zijn Patricia van Schoonhoven en Dominique van Dijkhuizen als coördinatoren begonnen binnen NOBCO. Hieronder stellen zij zich aan jullie voor.

Patricia van Schoonhoven, Website Coördinator

"Mijn naam is Patricia van Schoonhoven en ik ben net begonnen bij NOBCO als Website Coördinator. In deze rol wil ik ervoor zorgen dat www.nobco.nl het centrale punt wordt waar coaches, opleiders, partners en mensen die op zoek zijn naar een coach elkaar kunnen vinden. Dat de website een plek is waar iedereen de beschikking heeft over tools en informatie die hen in staat stelt om een professionele bijdrage te kunnen leveren aan het coachvak. En dat het ieders werk een stukje makkelijker maakt. Naast mijn werkzaamheden bij NOBCO ben ik coach, trainer en holistisch therapeut vanuit mijn praktijk Ikgroei.nu in Den Haag/Leidschendam. Daarin breng ik, met warmte en lichtheid, mensen weer opnieuw in contact met hun eigen-wijsheid."

 

Dominique, Coördinator Platformontwikkeling

“Ik ben Dominique en ik werk als sales interim-er en loopbaancoach. Dit doe ik vanuit mijn bedrijf Messo in Moto, wat 'in gang gezet' betekent in het Italiaans: mensen (weer) in beweging brengen is wat me het meeste boeit. Sales en coaching is allebei mensenwerk en maakt me erg blij. Het ontwikkelen van partnerships tussen NOBCO en andere organisaties die zich met coaching bezighouden, is daarom een prachtige uitdaging voor mij in de nieuwe rol als coördinator platformontwikkeling. Ken of ben jij ook een zo'n mooie organisatie? Stuur me dan vooral een berichtje via dominique.vandijkhuizen@nobco.nl."