NOBCO Innovatiedag

woensdag 22 maart 2023

Als het goed is heb je 14 juni in je agenda aangekruist, en heb je jezelf inmiddels ook aangemeld. We organiseren dan de NOBCO Innovatiedag. Dit jaar staat het event in het teken van innovatie. Met diverse keynotes, workshops en een beursvloer vol innovatieve toepassingen kun je jezelf onderdompelen in alle ontwikkelingen waar we de komende jaren mee te maken krijgen.

Wat kun je allemaal verwachten? Joost Modderman en Tatjana Cassel van Skillful nemen je mee in de opkomst van digitale tools en de impact daarvan op coaching. We gaan lijfwerk echt ervaren tijdens een presentatie van Berend Oosterhuis over Bokscoaching. Boksen is niet alleen een uitdagende work-out, maar ook een bewezen, effectieve behandelmethode. Verbaal sterke mensen kunnen zich nog wel eens achter hun woorden verschuilen, maar het lichaam liegt niet: door boksen te gebruiken als interventie komen moeilijk bespreekbare zaken veel eerder naar boven.

En tot slot neemt futuroloog Mike van Rijswijk ons mee met een vergezicht van ontwikkelingen die de komende 10-15 jaar werkelijkheid gaan worden. Echt alles is mogelijk. Maar wat betekent dat dan? Wat is de impact op je huidige business? Bestaat je baan nog over 10 jaar? Nemen robots het over? Of niet? Hoe stomen we mensen klaar voor deze veranderingen? Willen we dat wel? Of hebben we gewoon geen keus?

Nog niet aangemeld? Doe dit dan via de NOBCO website We treffen elkaar in Kinepolis in Utrecht, een prachtige locatie om dit evenement te gaan beleven en daarnaast een mooie kans om met je mede coaches in gesprek te gaan over alle ontwikkelingen die ons vak gaan raken.