Als coachcommunity is continu leren één van onze kernwaarden. NOBCO ondersteunt daarom de continue professionalisering van onze coaches. Permanente Educatie (PE) is een onderdeel van deze professionalisering. Om NOBCO-coaches inzicht te geven in het aanbod van professionele coachopleidingen, is er het NOBCO PE-vignet. Dit vignet (met PE-uren) laat zien dat een opleiding, cursus, masterclass, training of workshop aansluit op de PE-criteria die NOBCO hanteert.

Onze commissie toekenning PE-vignet beoordeelt of een opleiding in aanmerking komt voor een PE-vignet. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de PE-toetsingscriteria, welke door NOBCO zijn opgesteld. Meer informatie over de toetsingscriteria vind je hier. De commissie toekenning PE-vignet bestaat uit drie leden.

Wie zijn wij?

De commissie toekenning PE-vignet beoordeelt of een opleiding in aanmerking komt voor een PE-vignet. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de PE-toetsingscriteria, welke door NOBCO zijn opgesteld. Meer informatie over de commissie lees je hier

Mariska Verduijn
Voorzitter
Mariska Verduijn
Master Practitioner

Marjonne van den Hout
Lid
drs. Marjonne van den Hout
Senior Practitioner

Marjonne draagt eraan bij dat het PE aanbod voldoet aan de kwaliteitsrichtlijnen van de NOBCO.

Coachprofiel
Patrick Schoenmakers
Lid
drs. Patrick Schoenmakers