Vitaliteit, Stress en Burn-out

De Vaksectie Vitaliteit, Stress en Burn-out (VVSB) is hét platform in Nederland voor coaching om stress en burn-out te voorkomen én om hiervan duurzaam te herstellen. De VVSB organiseert elk jaar diverse aansprekende bijeenkomsten voor NOBCO-coaches en deelt actuele trends en ‘nieuwe’ kennis rondom vitaliteit, stress en burn-out. Met als doel: het informeren, inspireren én professionaliseren van NOBCO coaches die werken met vitaliteit, stress en burn-out. 

Onze missie

Coachen gaat over betekenis geven aan wat er gebeurt. Wij stellen ons daarom ten doel om coaches met name te informeren over ontwikkelingsmogelijkheden van coachees die te kampen hebben met stress en/of burn-out.

Het is onze missie om, vanuit een breed scala van invalshoeken, kennis, inzichten en trends over vitaliteit, stress en burn-out uit te dragen voor NOBCO coaches en de relevante stakeholders van onze beroepsvereniging.

Kernteam

Wendelyn Leenheer
Lid
drs. Wendelyn Leenheer

Wendelyn zorgt ervoor dat actuele trends en ‘nieuwe’ kennis over vitaliteit, stress en burnout worden uitgedragen naar NOBCO-coaches die zich op dit gebied verder willen professionaliseren.

Coachprofiel
Sarah Hendriks
Lid
drs. Sarah Hendriks MA
Practitioner

Sarah zorgt met Greet en Wendelyn voor het informeren, inspireren én professionaliseren van NOBCO coaches die werken met Stress en Burn-out.

Coachprofiel
Greet Vonk
Lid
Greet Vonk Msc
Master Practitioner

Greet zorgt als kernteam lid van de vaksectie Vitaliteit, Stress en Burn-out voor de verdere professionalisering van NOBCO coaches die in dat vakgebied coachen.

Coachprofiel

Aansluiten bij VVSB?

Ben je lid van de NOBCO én werk jij als coach ook met stress- en burn-out gerelateerde klachten en/of het voorkomen hiervan? Dan kun je lid worden van de Vaksectie Vitaliteit, Stress en Burn-out. Je kunt je aanmelden via info@nobco.nl. Je aanmelding wordt dan automatisch verwerkt en je ziet op korte termijn dat de Vaksectie Vitaliteit, Stress en Burn-out is toegevoegd aan je profiel.