Coaching Monitor

De Coaching Monitor is een door NOBCO ontwikkeld evaluatie-instrument. Met de Coaching Monitor krijgen coaches, coachees en opdrachtgevers meer inzicht in de effectiviteit van coachtrajecten. Als aangesloten NOBCO-coach kun je gratis gebruik maken van deze Coaching Monitor: een zeer gebruikersvriendelijk instrument om coachtrajecten te evalueren.

Kwaliteitsgarantie

De innovatieve Coaching Monitor biedt meer zekerheid aan inkopers van coaching dat de kwaliteit van een coach en het rendement van een coachtraject inzichtelijk maakt. NOBCO-coaches onderscheiden zich met de Coaching Monitor, het EIA-keurmerk én de Internationale Ethische Code nadrukkelijk in de markt.

Effectiviteit coachtrajecten

De Coaching Monitor maakt de effectiviteit van individuele coachtrajecten zichtbaar. Ook helpt de Coaching Monitor bij onderzoek naar coaching. Lees hier over de 5 functies van de Coaching Monitor.


Direct aan de slag met de Coaching Monitor

NOBCO-coaches kunnen gratis gebruik maken van de Coaching Monitor. Je krijgt automatisch na je aansluiting een mailtje om een wachtwoord hiervoor in te stellen. Binnen 24 uur kun je met de Coaching Monitor aan de slag.

Als je al een account hebt, en je bent je wachtwoord vergeten, dan kun je deze via www.coachingmonitor.nl opvragen.

Ben je niet aangesloten bij NOBCO, dan bedragen de kosten voor het gebruik van de Coaching Monitor € 395,00 exclusief btw per kalenderjaar. Klik hier om je aan te sluiten bij NOBCO

Heb je andere vragen? Neem dan hier contact op met ons secretariaat.

Meer informatie over de Coaching Monitor

Op www.coachingmonitor.nl is achtergrondinformatie te vinden over de Coaching Monitor. Wil je meer weten?