NOBCO PE-Vignet

Naast het EQA keurmerk kun je als opleider het NOBCO PE-Vignet aanvragen voor opleidingsactiviteiten die relevant zijn voor coaches. Het PE-Vignet kan worden aangevraagd voor korte tot middellange opleidingen, cursussen, modules, workshops, trainingen of andere op scholing van coaches gerichte bijeenkomsten. Het PE-Vignet kan niet worden aangevraagd voor programma’s die uitsluitend bestaan uit begeleide supervisie- en intervisiebijeenkomsten. Supervisoren die zich willen registreren wijzen we graag op de mogelijkheid om een internationale accreditatie als supervisor aan te vragen (ESIA). De PE-commissie van de NOBCO bepaalt of de activiteit aan de voorwaarden voldoet.

Voorwaarden Toekenning NOBCO PE-Vignet

Hier vind je meer informatie

Aanvragen PE-uren

Organisaties die een opleiding organiseren en het NOBCO PE-Vignet willen aanvragen, kunnen dat hier doen: PE-aanvraagformulier aanbieders scholingsactiviteit

De kosten voor de aanvraag van het PE-Vignet bedragen € 130,- exclusief btw. Als het PE-Vignet aan je opleiding wordt toegekend is dit twee jaar geldig. Na twee jaar dien je een herhalingsaanvraag in te dienen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig vernieuwen van je aanvraag.

Na toekenning van het PE-Vignet wordt de opleiding toegevoegd aan de zoekmachine met opleidingen met NOBCO PE-Vignet. In deze zoekmachine worden de startdata van je opleiding gepubliceerd. Binnen de termijn van twee jaar kan je onbeperkt nieuwe startdata toe laten voegen. Via info@nobco.nl kan je nieuwe startdata aan ons doorgeven. Vermeld in je mail de naam van de activiteit(en) en de nieuwe startdata.

In het archief PE-Scholingsactiviteiten vind je de activiteiten die in de voorgaande jaren PE-uren of PE-punten toegekend hebben gekregen.