NOBCO PE-Vignet

Naast het EQA keurmerk kun je als opleider het NOBCO PE-Vignet aanvragen voor opleidingsactiviteiten die relevant zijn voor coaches. Het PE-Vignet kan worden aangevraagd voor korte tot middellange opleidingen, cursussen, modules, workshops, trainingen of andere op scholing van coaches gerichte bijeenkomsten. Het PE-Vignet kan niet worden aangevraagd voor programma’s die uitsluitend bestaan uit begeleide supervisie- en intervisiebijeenkomsten. Supervisoren die zich willen registreren wijzen we graag op de mogelijkheid om een internationale accreditatie als supervisor aan te vragen (ESIA). De PE-commissie van de NOBCO bepaalt of de activiteit aan de voorwaarden voldoet.

Voorwaarden Toekenning NOBCO PE-Vignet

Hier vind je meer informatie

Aanvragen PE-uren

Organisaties die een opleiding organiseren en het NOBCO PE-Vignet willen aanvragen, kunnen dat hier doen: PE-aanvraagformulier aanbieders scholingsactiviteit

Kosten

De kosten voor de aanvraag van het PE-Vignet bedragen € 130,00 exclusief BTW. Als het PE-Vignet aan je opleiding wordt toegekend is dit twee jaar geldig. Na twee jaar dien je een herhalingsaanvraag in te dienen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig vernieuwen van je aanvraag.

Korting

En misschien geef jij nog meer opleidingen waarvoor je het NOBCO PE-Vignet zou kunnen aanvragen? Of wil je de modules uit een grote opleiding apart aanbieden mét PE-Vignet? Leg ze dan aan de PE-Commissie voor.

Aantal aanvragen tegelijk Kosten
twee PE-Vignetten -10% korting € 234,00 i.p.v. € 260,00 exclusief BTW
drie PE-Vignetten - 15 korting € 331,50 i.p.v. € 390,00 exclusief BTW
vier PE-Vignetten - 20% korting € 416,00 i.p.v. € 520,00 exclusief BTW
meer dan vier PE-Vignetten - 20% korting

Voor alle duidelijkheid wijzen wij je erop dat de kosten worden gebruikt voor het administratief afhandelen en beoordelen van je aanvraag. Dit betekent dat als je aanvraag wordt afgewezen er geen restitutie van dit bedrag zal plaatsvinden. Wij raden je dan ook aan om vooraf goed te kijken naar de criteria, die de PE-commissie hanteert voor de beoordeling.

Na toekenning van het PE-Vignet wordt de opleiding toegevoegd aan de zoekmachine met opleidingen met NOBCO PE-Vignet. In deze zoekmachine worden de startdata van je opleiding gepubliceerd. Binnen de termijn van twee jaar kan je onbeperkt nieuwe startdata toe laten voegen. Via info@nobco.nl kan je nieuwe startdata aan ons doorgeven. Vermeld in je mail de naam van de activiteit(en) en de nieuwe startdata.

In het archief PE-Scholingsactiviteiten vind je de activiteiten die in de voorgaande jaren PE-uren of PE-punten toegekend hebben gekregen.