Ook benieuwd naar het NOBCO-effect?

Het NOBCO-effect

Een goede coach brengt je mensen verder. En dus ben je regelmatig op zoek naar een professional, die integer en met verstand van zaken echt het verschil kan maken. Maar waar begin je? Binnen het grote aanbod van coaches, is het lastig de juiste, passende keuze te maken. Dat snappen we! Daar helpen we je bij.

Want wat het vraagstuk ook is, je zoekt een coach die daadwerkelijk bijdraagt aan het succes en welzijn van jouw medewerkers. Die werkt vanuit kennis en kunde en garant staat voor kwaliteit. Ook dat snappen we, en dat bieden we. Met meer dan 3.000 aangesloten coaches, is er altijd een NOBCO-professional in de buurt voor jouw mensen.

Vind een coach
Ben je op zoek naar een coach? Vul rechtsboven jouw zoekopdracht in en vind een geschikte coach. Je hebt de keuze uit coaches met en zonder EIA-certificering.

Ontwikkeladvies
Het Ontwikkeladvies is een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, en biedt iedereen van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd vanaf 1 december 2020 de gelegenheid om kosteloos een ontwikkeltraject te volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. De regeling is er voor zzp-ers, werknemers én werkzoekenden. Zoek hier een NOBCO loopbaanadviseur die je hiervoor kunt inschakelen.

Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de coachbranch?
Meld je dan aan voor het gratis NOBCO e-magazine!

Volg ons ook op social media om geen coachnieuws te missen.

Meer informatie over NOBCO
NOBCO is het platform voor professionele coaching in Nederland. Neem eens een kijkje op de website om te zien waar we voor staan en wat we doen. Heb je vragen, dan kun je altijd contact opnemen met ons via het secretariaat of 033 -247 3428.

Kennis, kunde en kwaliteit
Met een NOBCO-coach kies je voor de Internationale Ethische Code (IEC), het NOBCO klachtenreglement en het internationale EIA-kwaliteitskeurmerk voor coaches.

De Nederlandse Orde van Beroepscoaches biedt vanaf 2020 de gloednieuwe COACH-RADIO Podcast. Voor iedereen die professioneel coach is, of wil wórden.

Onderzoek

"NOBCO ondersteunt op diverse manieren professionals die meer kennis en inzicht willen verwerven over coaching als begeleidingsinstrument".

Direct zoeken in de Kennisbank

Voor opdrachtgevers

Coaches voor jou of voor jouw organisatie

Het aantal coaches in Nederland neemt nog steeds toe. Velen noemen zich coach, maar zijn zij dat ook werkelijk? De Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) helpt bedrijven, organisaties of individuen die op zoek zijn naar een professionele coach beter beslagen ten ijs te komen.